ПриватБанк зменшив кредитні ставки: житло та авто стали більш доступними

31.10.2017 12:15 Суспільство
У Харківській області збільшується попит на кредитні ресурси ПриватБанку. Додатковим стимулом пожвавлення кредитування стало зменшення фінустановою кредитних відсотків.

Ставка за кредитом на житло з вторинного ринку тепер становить 19,9% річних, з первинного ринку - 17,9%. Відсоткова ставка на придбання авто з пробігом знижена на 4% - до 23,9% річних, на нові автомобілі на 3% - до 18% річних.



«Програми кредитування у ПриватБанку прості та прозорі, — розповідає директор ПриватБанку у Харківській області Андрій Терещенко. — Вони не передбачають збір купи документів. В угодах нема додаткових та прихованих комісій. Наші клієнти самостійно обирають житло у новобудовах, або на вторинному ринку. Так само — і нові авто в автосалонах чи вживане авто з будь-якого майданчику продажу. Фахівці банку також можуть запропонувати квартири, які представлені у базі ПриватБанку. Дострокове погашення кредиту лише вітається. Це вигідно і нашим клієнтам. Зменшення терміну кредитування зменшує загальний обсяг плати за кредит».

Банк гарантує безпеку та повний юридичний супровід угод з придбання нерухомості та авто, а також дотримання законів під час їх укладання. Кредити доступні резидентам України. Підтвердити платоспроможність можна, надавши довідку про нарахування доходів за останні півроку. Підприємці мають надати копію виписки з ЄДР та податкову декларацію платника єдиного податку фізичної особи-підприємця. Для клієнтів, які мають регулярні надходження через банк, які достатні для підтвердження фінансового стану, довідка про доходи не потрібна.

Максимальний термін іпотечного кредитування - 20 років. Перший внесок - від 25% вартості нерухомості. Ознайомитися з умовами кредитування житла та подати заявку можна на сайті ПриватБанку. Протягом 30 хвилин співробітник банку зв’яжеться з заявником, відповість на всі запитання та, за бажанням, оформить замовлення.
 
«Розстрочка на автомобілі в ПриватБанку оформлюється за схемою фінансового лізингу, — продовжує Андрій Терещенко. — Перевагами такого виду кредитування для фізичних осіб є оперативність прийняття рішень про надання кредиту, мінімальний пакет документів, відсутність комісійних. Окрім цього, на об’єкт лізингу не може бути накладено арешт, обтяження третіх осіб і т. п.».

Угода укладається на термін від 12 до 60 місяців. Перший внесок  - від 10%  від вартості автомобіля. На вживані автомобілі при авансі від 25% оформлення страхування «Каско» необов'язкове. Ознайомитися з детальними умовами автолізингу, провести розрахунок на кредитному калькуляторі, подати заявку та отримати попереднє рішення можна на сайті або у відділеннях ПриватБанку.

У Харківській області з початку відновлення іпотечного кредитування у ПриватБанку (за 2 останні місяці) 25 родин вже отримали кредити на придбання житла. Не зменшуються і темпи автокредитування. Кожного дня клієнти ПриватБанку оформлюють мінімум один кредит на авто.
 
Автор: Администратор сайта