Про ускладнення погодних умов попереджають у Харкові (Фото)

21.12.2016 08:01 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
За прогнозами попереду на мешканців регіону чекає ожеледиця та мокрий сніг.

21 грудня у Харківській області буде хмарно з проясненнями. Уночі слід очікувати невеликий і мокрий сніг. Вдень без опадів. Слабка ожеледь. На дорогах ожеледиця. Вітер північний 7 - 12 м/с. Температура повітря протягом доби складе 2 - 7° морозу, ввечері знижиться до 12 - 17° морозу. По місту: температура повітря протягом доби складе 4 - 6° морозу, ввечері зниження до 12 - 14° морозу.

Як повідомляють у ГУ ДСНС України у Харківській області, за період з 1 грудня підрозділи Харківського гарнізону ДСНС залучались для надання допомоги населенню в складних погодних умовах 58 разів. Так, зі снігового полону вивільнена 71 одиниця техніки, із яких 24 карети швидкої медичної допомоги, та 180 людей.

Протягом останньої доби рятувальники надавали допомогу водіям вантажівки DAF та мікроавтобуса «ГАЗель», відбуксувавши їхні авто із заледенілих ділянок доріг.


Рятувальники запевняють, що "регіональний штаб з ліквідації негативних наслідків погодних умов у Харківській області тримає ситуацію на постійному контролі для здійснення оперативного реагування".

У тему:НА ХАРКІВЩИНУ НАСУВАЄТЬСЯ ПОХОЛОДАННЯ

Тетяна Лісна

Автор: Администратор сайта