Прокат авто за кордоном: зручно та комфортно

Promo
14.11.2017 14:15 Суспільство
Багато хто віддає перевагу подорожам іншою країною на автомобілі, бо це прекрасна можливість планувати маршрут самостійно та побачити максимальну кількість пам'яток у зручний час.

Щоб не витрачати гроші на таксі і при цьому не втрачати мобільність, можна скористатися послугою оренди авто.

Вибір надійної компанії гарантує належне виконання всіх пунктів договору, прозорі тарифи та забезпечує страхування орендованого транспортного засобу.

У більшості випадків є можливість підібрати автомобіль, який буде відповідати всім вимогам клієнта, враховуючи особливості дизайну, технічні характеристики і комплектацію для максимально комфортної подорожі.

Така послуга дозволить якісно відпочити, якщо немає можливості подорожувати на особистому автомобілі, заощадивши кошти на іншому транспорті під час подорожі.

Багато великих компаній пропонують особливі умови, які дозволять вигідно орендувати машину для комфортної подорожі за кордоном. Так, компанія SIXT Rent a Car, яка представлена в 105 країнах по всьому світу, дає можливість заощадити при оплаті послуги в Україні. Замовник може заздалегідь оплатити прокат в національній валюті онлайн, а забрати документи в будь-якому офісі на території України. Наприклад, адреси та контакти станцій прокату авто SIXT в Харкові https://www.sixt.ua/ukraine/kharkov/.

Підтримка 24/7 від Sixt Україна гарантує цілодобову допомогу на рідній мові в будь-якій країні. Це допоможе легко впоратися з такими проблемними ситуаціями, як ДТП, оплата штрафів, труднощі з поверненням депозитних коштів і багатьма іншими питаннями.

Автор: Администратор сайта