Ремонт обласної лікарні обійдеться в мільйони гривень

10.11.2015 10:59 Суспільство
Фото: ХОДА Фото: ХОДА

На ремонт обласної лікарні спрямують понад 6 млн гривень. За ці кошти відремонтують приміщення травматологічного і ревматологічного відділень, а також облаштують приміщення для Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф - розповів директор Департаменту капітального будівництва ХОДА Сергій Ткачук.

За його слвоам, на реконструкцію приміщень Обласної клінічної лікарні - Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф з Державного фонду регіонального розвитку було виділено майже 5,7 млн гривень. З обласного бюджету як співфінансування на ремонт медустанови направили ще 619 тис. Гривень - повідомляє сайт ХОДА.

«В даний час підрядної організації вже виплачений аванс, і ремонтні роботи розпочалися. Ступінь будівельної готовності сьогодні становить 20%. Ввести сучасний Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф в експлуатацію ми плануємо вже в 2016 році», - розповів Сергій Ткачук.

Довідка:

Реконструкція КЗОЗ «Обласна клінічна лікарня - Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» почалася в 2013 році і здійснювалася за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів. Протягом 2013 року на об'єкті освоєно коштів в сумі 1 млн 496 тис. грн.

Автор: Администратор сайта