Рік Зеленого Дракона: чого чекати всім знакам зодіаку

01.01.2024 11:50 Суспільство
Фото з відкритих джерел Фото з відкритих джерел

Рік Зеленого Дерев’яного Дракона, згідно з китайським гороскопом, розпочнеться 10 лютого 2024 року і завершиться 28 січня 2025 року. Астрологи підкреслюють, що ця тварина непроста, потрібно бути готовими до змін і яскравих подій у житті. Водночас саме Дерев’яний Дракон на відміну від Металевого характеризується делікатністю та м’якістю поведінки: із символом 2024 року буде значно простіше порозумітися й дійти компромісів.

На Сході вважають, що народитися у рік Зеленого Дракона – велике щастя, особливо для чоловіків, адже символ року є втіленням чоловічого початку Ян, який підпорядковує світ своїй волі. Також Дракон є символом удачі та везіння, несе процвітання та достаток.

Рідна стихія Дракона – Земля, що символізує стабільність та надійність. Астрологи зазначають, що у 2024 році можна досягти суттєвого прогресу у справах. Завдяки підтримці символу року вдасться з легкістю отримати дуже хороші результати у починаннях.

Матерія року – дерево. Це гармонійна матерія, пов’язана з предками. Вона приносить відродження, прихильність до роздумів і аналітики, розвиток творчої енергії. Влада Дракона буде поширюватися на всі сфери життя, простежуватися в кожній події. Дерев’яний Дракон активно ділиться своїм успіхом, створюючи відчуття швидкої перемоги.

Зелений колір – це колір миру, фінансів, добробуту.

Що говорять астрологи про 2024-й 

Астролог Влад Росс вважає, що рік Дракона буде переломним, тому що цифра року – 8 (2+0+2+4). Це цифра Урана, яка кардинально переверне ситуацію. Особливо це стане помітним у квітні, коли буде найточніше з’єднання Юпітера і Урана в знаку Тельця. Тому можуть бути кардинальні зміни в протистоянні росії і України.

Цьому ж сприятиме Білий Місяць, що означає щастя, спокій і удачу. Після березня Уран має з’єднатися з Юпітером і Білим Місяцем. У цей час ситуація для України буде дуже сприятливою – нам дадуть багато грошей, озброєння і літаків.

Водночас астролог вважає, що на нас чекає війна дронів, а також бойові дії перемістяться в Інтернет.

Астрологиня Марія Скаді вважає, що 2024 рік – це час, коли соціальні та вищі планети переміщуються за знаками стихії Землі (Телець, Діва, Козеріг), тому ймовірність гарного врожаю та можливість заробити грошей значно вища. Юпітер та Плутон – планети, пов’язані з великими грошима, фінансовою системою, матеріальною сферою життя. Венера – особиста планета, яка також характеризує гроші, але це відносно невеликі суми, необхідні для відчуття життєвого комфорту без надмірностей.

До 21 січня Плутон перебуває у знаку Козерога, а Юпітер до 26 травня переміщується Тельцем, що сприяє фінансовим справам, вирішенню майнових питань, розвитку бізнесу. Тому намагайтеся якнайбільше зробити в січні.

Навесні 2024 року легше встановити взаємовигідні відносини, побудувати успішну співпрацю та досягти балансу в колективній діяльності, що допоможе швидше реалізувати поставлені цілі.

Літо 2024 року не дуже підходить для справ, які пов’язані з великими грошима, вкладеннями та починаннями, метою яких є заробіток. Але з 2 вересня Плутон на ретрофазі повертається в знак Козерога – до 21 листопада, і цей період буде прибутковим, якщо від початку року вчиняти активні дії для поліпшення свого матеріального становища.

Гороскоп на 2024 рік для знаків зодіаку

Овен

2024-й мине на високому емоційному розжаренні. І хоча очікується напружений «біг із перешкодами», до фінішу Овни неодмінно прийдуть першими! Максимальну увагу до дрібниць варто виявити тим, чия робота пов’язана з грошима. Розпоряджатися отриманим потрібно з розумом, інакше все можна витратити без користі.

На виконання простих доручень ітиме багато сил і часу, обсяг роботи водночас постійно зростатиме, що не може не пригнічувати морально. Якщо ви обіймаєте керівну посаду, доведеться попрощатися з некомпетентними та несумлінними працівниками.

Рік Дракона обіцяє бути періодом нових починань, дозволяючи реалізувати ваші найсміливіші мрії та плани. Буде вдосталь енергії та сил для досягнення поставлених цілей. Проте важливо бути обережними, щоб уникнути перенапруження.

У взаєминах з оточенням необхідно уникати дратівливості – вона стане причиною негативу як у професійному, так і в особистому житті.

 Телець

Тельцям нічого легко отримати не вдасться: будь-які досягнення – як професійні, так і фінансові – стануть результатом старанної роботи. Якщо налаштуватися на неї від перших днів року, вже у другій половині можна буде отримати очікувані результати. Крім того, Тельцям під впливом Дракона передбачається успішний кар’єрний рік: ви матимете можливість просунутися по службі чи розпочати власний бізнес.

Фінансові надходження будуть стрибкоподібними та нестабільними, тому важливо зосередитися на уважному ставленні до них. Гарний прибуток очікується у працівників медійної галузі, IT та логістики. Найбільш вдалими будуть вкладення у довгострокові проєкти на початку 2024 року. Не всі люди, які з вами поруч, надійні, тож варто переглянути своє оточення.

Намагайтеся не вплутуватися в конфліктні ситуації, ухвалювати тільки обдумані рішення, щоб у майбутньому їх не потрібно було переглядати. Обговорюючи умови співробітництва, чітко домовляйтеся про всі деталі.

Також Тельців можуть очікувати зміни, які можна назвати революційними: вони перевернуть життя з ніг на голову – буквально. Найімовірніше, це стосуватиметься особистого життя.

 Близнюки

Близнюкам доведеться переосмислити свої професійні – передусім кар’єрні – можливості. Велика ймовірність того, що в результаті вони змінять не лише місце роботи, а й сферу діяльності, про що згодом не пошкодують.

Гарний прибуток можливий від ведення справ з іноземними компаніями. На початку року ведення багатьох справ дещо загальмується, але від лютого 2024 року обставини складатимуться найкращим чином, щоб працювати та заробляти. Будьте уважними до дрібниць, а також до всіх документів фінансового характеру. Ті, хто працює у великих корпораціях, отримають підвищення по службі або невелике збільшення зарплати.

Близнюкам варто очікувати рік Дракона, наповнений новими знайомствами та романтичними пригодами. На одних представників знака чекає заміжжя, на інших – народження дитини, а на третіх – і те, й те.

Ви будете відчувати більшу впевненість у собі та своїй привабливості. Але в стосунках із партнерами – як на роботі, так і в особистому житті – буде потрібно проявляти максимум такту та терпіння.

 Рак

Представникам знака Рака рік Дракона обіцяє принести гармонію та спокій. У вас буде можливість покращити стосунки з близькими людьми. Проте важливо бути активнішими та не боятися вносити зміни.

Для професійних справ рік нейтральний. І все ж таки будьте уважними, особливо якщо намічається велика угода, новий проєкт або відкриття філії.

Раки зможуть досягти успіху в усіх сферах життя за допомогою зв’язків – як старих, так і нових. Друзі-приятелі не лише складуть протекцію щодо професійної діяльності, а й влаштують доленосну зустріч в особистому житті.

Особливої уваги вимагатимуть члени сім’ї – від дітей, які завдяки цьому потішать успіхами у навчанні та спорті, до літніх родичів – їм це додасть бадьорості та, як наслідок, активності. У будинку або у квартирі складуться сприятливі умови для ремонту.

 Лев

Попереду динамічний, але непростий рік. Мало кому з Левів унаслідок кардинальних – воістину революційних – перетворень удасться зберегти своє життя в усіх його сферах у нинішньому стані. Необхідно приготуватися до турбулентності – зміни роботи, переїзду, змін в особистому житті, але вона змінить якість життя на краще. Не можна допускати маніпуляцій, за допомогою яких хтось з оточення захоче керувати представниками знака – не варто надавати їм таку можливість.

Слухайте лише свій внутрішній голос – у складних ситуаціях він дасть правильні поради. Не варто нікому вірити, а фінансові документи треба тримати в порядку, щоб самостійно все контролювати. У підприємців, як і раніше, йдеться про суперечливі питання, пов’язані з фінансовими зобов’язаннями, різними виплатами та компенсаціями.

 Діва

Діви нарешті зможуть перевести дух – у червні їхній знак залишить Чорний Місяць, який ускладнював життя останні дев’ять місяців. Енергію, що звільнилася в результаті цього, можна буде витратити на успішну професійну діяльність та просування кар’єрними сходами.

Для представників знака Діви рік Дракона обіцяє нові знання і навички. Проте важливо мати більш гнучкий підхід, не боятися експериментувати та взяти до уваги, що багато залежатиме від колег і партнерів по бізнесу. Не відмовляйтеся від допомоги впливових людей – і успіх вам забезпечений, якщо зумієте скористатися сприятливим шансом.

У 2024 році вам належить ухвалити низку важливих рішень, які визначать майбутнє. Зміни будуть пов’язані з роботою та особистим життям і можуть виявитися різкими і несподіваними, але боятися їх не варто.

 Терези

У Терезів значна частина року мине під знаком Чорного Місяця, який увійде в знак у червні. Доведеться відповідати за вчинки, здійснені протягом кількох попередніх років. Проте тим, хто не відчуває за собою якоїсь провини, турбуватися нема про що. Незважаючи на те, що у фінансах недоліку не буде, витрачати їх необхідно економно.

Для професійних справ рік нейтральний. Але будьте уважними, якщо намічається якийсь великий важливий проєкт. Не варто всім довіряти, краще все контролювати самостійно.

Рік Дракона стане періодом нових можливостей у справі кохання. Ви матимете можливість знайти свою половинку або покращити стосунки зі своїм партнером. Проте важливо бути більш реалістичними і утримуватися від будівництва надхмарних палаців.

 Скорпіон

У Скорпіонів рік мине під знаком переміщення у просторі – від переїзду в новий будинок чи квартиру до еміграції. Проте варто бути обережнішими у своїх діях і утримуватися від нерозсудливих кроків.

На початку року багато чого загальмується, а щось узагалі доведеться переробляти, реорганізовувати бізнес. Наймані співробітники зуміють виявити свої здібності та таланти, що дозволить отримати підвищення на посаді чи зміцнити своє становище.

Друга половина року продуктивніша в усіх сенсах. Фінансова сфера поступово покращуватиметься: чекайте на несподівані надходження з різних джерел.

Важливо пам’ятати про те, що всіх грошей не заробиш – необхідно знаходити час для відпочинку. Приємні події відбудуться в особистому житті: доленосна зустріч принесе багато приємних емоцій і приведе до офіційного оформлення стосунків.

Стрілець

На Стрільців чекає не просто переїзд, а відрив від їхнього коріння. Рішення змінити місце проживання матиме серйозні наслідки – найімовірніше, вони вже ніколи не повернуться туди, де знаходяться зараз. Життя на новому місці відкриє професійні та фінансові перспективи, про які вони досі не могли й мріяти. Проте важливо бути обережнішими в господарюванні та тримати витрати під контролем.

Що стосується бізнесу, то в першій половині року акцент буде на повсякденному клопоті, а також питаннях оптимізації робочих процесів, кредитів та інших фінансових зобов’язань. Може здаватися, що минулі досягнення руйнуються на очах, а стосунки з людьми приносять розчарування. Але навіть якщо це так, то знайте – всі зміни на краще! Начальникам та підприємцям рекомендується постійно перевіряти підлеглих та, за можливості, подумати про зміну людей у колективі.

 Козеріг

У першій половині 2024 року в роботі можливий невеликий застій, але це тимчасові труднощі. Доведеться неодноразово повертатися до тих самих питань, багато що переглядати і вносити корективи в поточні проєкти. Ваша винахідливість допоможе знайти нові ідеї для просування у бізнесі, а також уникнути проблем з керівництвом.

Козероги, легко поєднуючи професійну діяльність з особистим життям, отримають довгоочікуваний та покріплений документами офіційний статус у тих сферах, які для них особливо важливі. Восени 2024 року бажаний приз на вас чекає! Це може бути громадянство іншої країни, диплом про закінчення навчального закладу, свідоцтво про шлюб чи народження дитини.

Проте важливо мати більш відкрите ставлення до нових ідей і не боятися вносити зміни.

Але від ризику – насамперед занять екстремальними видами спорту – необхідно відмовитись. Правила дорожнього руху також краще не порушувати.

 Водолій

На початку року можлива підвищена напруженість на роботі у держслужбовців. Січень принесе вам багато турбот. Так що засукайте рукави і ставайте до справи!

Багатьом Водоліям настав час замислитися над зміною місця роботи чи професії, щоб повною мірою реалізувати свій потенціал. Якщо мрієте про кар’єрне зростання, подумайте над тим, щоб підвищити свою кваліфікацію на курсах.

Водолії можуть зіткнутися з несподіваним і незрозумілим ефектом: багато що в їхньому житті буде зовсім не таким, як може здатися не тільки на перший, а й на другий погляд. Тому не варто – особливо у стосунках – робити поспішні висновки і рубати з плеча.

Вступ до громадської організації підвищить значущість у власних очах, а заняття творчістю посилить і зміцнить її. Результатом може стати заслужене визнання.

Рік Дракона принесе Водоліям нових друзів та знайомства. Ви зможете знайти спільні цінності й об’єднатися для спільної справи. Проте важливо бути обережними у своїх висловлюваннях і утримувати себе від зайвих слів. Будьте обережними також у фінансових операціях: не ризикуйте, вкладаючись у «сирі» проєкти.

 Риби

Рибам рік Дракона принесе нові можливості в кар’єрі. Ви зможете досягти успіху та отримати визнання від оточуючих. Проте важливо бути більш наполегливими та не відступати перед труднощами.

Дракон радить Рибам заявити про себе на повний голос. Для цього однаково добре годяться як основна професійна діяльність, так і хобі, яке цілком може почати приносити заробіток. Головне – проявляти креатив. Отримані гроші краще витрачати на власні потреби – інвестиції наступного року успіхом не увінчаються.

Підприємцям-Рибам слід розширювати свій бізнес, впроваджуючи нові цифрові технології. Партнерство з іноземними компаніями допоможе вийти на новий фінансовий рівень. Найбільші суми з’являться лише в другій половині року.

Ваші починання отримають протекцію впливових осіб, які із задоволенням співпрацюватимуть з вами, тільки не розраховуйте спочатку на великі доходи. Остерігайтесь сумнівних пропозицій.

 

 

 

Автор: Ірина Мнішек