Родинна драма в Люботині: вітчим і пасинок стріляються за дім

26.09.2015 08:12 Суспільство
Фото Віктор Кочетов Фото Віктор Кочетов
Помста чи жага грошей: два чоловіки у районному центрі не можуть поділити цегляний будинок, який після своєї смерті залишила їм дружина й мати. Сторони конфлікту вже починають озброюватися.

80-річний Іван Григорович Нечипоренко -  попрацював у міліції 27 років, полковник міліції, на пенсії він продовжує боротися за справедливість.

Багато років тому він одружився із жінкою, яка мала трирічну дитину. Із його слів, стосунки із пасинком Сергієм одразу не зав’язалися - малого навіть здавали до психоневрологічного інтернату. Подружжя жило у Харкові, однак зводило добротний будинок у 70 кв м у Люботині й згодом перебралося туди. П’ятнадцять років тому дружина Івана Григоровича померла. Будинок за документами був на жінці, зареєструвати на себе житло Іван Нечипоренко не встиг.

Коли настав час ділити спадок, з’явився пасинок Сергій Вільменко, який жив у Харкові, він також заявив про своє право на частину материного будинку. Суд поділив житло навпіл, давши частину синові — спальню та приміщення на другому поверсі та чоловікові — залу та кухню. Однак, як запевняє Іван Григорович, пасинок забрав увесь будинок, його вигнав та не пускає забрати законну частину житла. 

У Сергія Вільменка — своя правда. Він стверджує, що у вітчима немає законної половини будинку. А сам же Сергій наче має відповідні документи. 

Що думає про конфлікт місцева міліція та чи є шлях його вирішення, читайте у сьогоднішньому номері газети за 26 вересня.

Тетяна Василець

 

 

 

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта