Санаторії Трускавця – кращий варіант здорового відпочинку

Promo
13.11.2019 14:00 Суспільство
Ефективно працювати можна тільки лише після гарного відпочинку – те ж саме можна сказати й про навчання.

Якщо не позбавитись від накопичених протягом довгого часу негативу та втоми, ні про яку зібраність та наполегливість й говорити не можна. Але що робити, якщо відпустку надали восени або взимку чи немає бажання їхати за кордон? Вірно, треба відпочивати на вітчизняних курортах, у Західній Україні. Перлина Карпат – Трускавець – завжди радий гостям!

Готелі та санаторії Трускавця приймають відпочиваючих цілий рік – на відміну від морських курортів, Карпати у будь-яку пору року мають чим здивувати гостей. Краса первозданної природи вабить у будь-яку пору: взимку – це сніг та катання на лижах, влітку – це чисте лісове повітря та походи у гори, восени Карпати ваблять мальовничими пейзажами та романтикою затишного відпочинку.

А ще Трускавець славиться своїми мінеральними водами – завдяки їх різноманіттю цей курорт вже не одне десятиріччя знають як кращу українську здравницю, де можна пройти курс реабілітаційної терапії при будь-якому захворюванні. Патології шлунково-кишкового тракту, нервової, ендокринної системи та опорно-рухового апарату – кожному пацієнтові буде підібрано мінеральну воду, споживання якої принесе максимальну користь здоров’ю. Навіть якщо ви абсолютно здорова людина, ніщо не завадить зміцнити свій імунітет та підвищити життєві сили проходженням курсу прийому лікувально-столових мінеральних вод!

Та не одні тільки мінеральні води можуть запропонувати відпочиваючим санаторії у Трускавці – лікування грязями, а також багато інших фізіотерапевтичних процедур проводяться протягом усього року.

Безліч варіантів дозвілля

Не треба думати, що курорт Трускавець – це виключно лікування, свіже повітря та суворий режим (сніданок, обід, вечеря та сон з 21.00 до 6.00). Ні, й ще раз ні! Розвинена інфраструктура західноукраїнського міста дозволяє усім організувати дозвілля на свій смак – молоді пропонуються чисельні дискотеки та нічні клуби, для дітей створено багато атракціонів, парків розваг та майданчиків.

Окремо слід відмітити варіант активного відпочинку – екскурсії по відомих місцях та кінні прогулянки.



Санаторіїв багато – відпустка лімітована. Куди ж поїхати?

Коли дивишся сайти закладів відпочинку, виникає стійке бажання відвідати кожен з них – але такої можливості, на жаль, немає, бо на відпустку відводиться лише місяць (у кращому випадку). Як же тоді вчинити, як обрати санаторій, відпочинок у котрому принесе максимум здоров’я та задоволення?

Питання вирішується дуже просто – за допомогою сервісу онлайн бронювання "Захiд Курорт". На сайті сервісу можна побачити пропозиції від кращих санаторіїв та готелів Трускавця – на цьому веб-ресурсі можуть розміщувати рекламу тільки перевірені заклади відпочинку, репутація яких не викликає жодних сумнівів. Навіть найвибагливіші клієнти залишаються задоволеними!

Придбати путівки або забронювати номери можна в режимі онлайн – за офіційними цінами.

Але це не всі переваги, які надаються користувачам сервісу "Захiд Курорт" – гостям забезпечується безкоштовний (по Трускавцю) трансфер з вокзалів до обраного санаторію або готелю!

Сервіс онлайн бронювання «Захiд Курорт».
+38 (098) 17 12 797 / +38 (066) 11 58 878

Читайте також: Харківські синоптики попереджають про сильний туман і прогнозують морози