Сережки з діамантами, яким немає рівних: як вибрати?

21.07.2021 12:25 Суспільство
З давніх-давен відомо, що прикраси з діамантами не порівняти ні з якими іншими. І справа навіть не в тому, що на них ціни значно вище, такого блиску і сяйва не видає жоден камінь.

Багато фамільних цінностей зберегли свій первозданний вигляд саме за рахунок дорогоцінного каміння та однаково цінуються в усі часи. Тому купити сережки з діамантами в подарунок - це завжди кращий і безпрограшний варіант.

Як вибрати сережки з діамантами, і від чого залежить вартість?

Коли мова заходить про те, які вибрати сережки з діамантами, перша думка, яка виникає в голові - це дуже дорого. Експерти Злато відзначають, що в порівнянні з першими прикрасами, що мають дорогоцінні камені, ціна істотно знизилася. Сьогодні кожен середньостатистичний громадянин має можливість придбати такі ювелірні прикраси собі або в подарунок близькій людині.

Вартість різних сережок буде відрізнятися, в залежності від металу, кількості діамантів і їх карат. А ось критеріїв, які впливають на вибір, набагато більше, хоча деякі співзвучні з тими, що формують фінансову категорію:

1. Метал. Універсальним вважається золото. Воно виграшно виглядає з діамантами і відрізняється високою якістю сплаву. Колір золота може бути не обов'язково жовтим, хоча це найпопулярніший варіант. Біле золото або моделі сережок, де комбінуються білий і жовтий дорогоцінний метал, надають вишуканості каменю.

2. Дизайн. Асортимент моделей дуже великий. Однак багато жінок частіше віддають перевагу носити легкі і невеликі сережки, які не доставляють дискомфорту. Найулюбленіші з них - Пусети і підвіски. Особливе місце відводиться класичним моделям. Вони часто мають доріжку з дорогоцінних каменів і прекрасно доповнюють діловий і вечірній образ.

3. Тип застібки. Залежно від обраного виду сережок, буде відрізнятися і застібка. Наприклад, Пусети мають штифт, який вставляється в мочку вуха, а за допомогою закрутки фіксується. Улюблена багатьма англійська застібка являє собою гвоздик з петлею, які охоплюють вухо і кріпляться на ніжці за допомогою пружинного механізму. Італійський замок нагадує кліпсу з ніжкою. Вибрати найзручніший варіант можна по фото, заодно і доглянути найкращий дизайн.

4. Параметри каменю. Ювеліри розрізняють діаманти за кольором, його чистоті, огранювання і каратності. Від цього залежить не тільки зовнішній вигляд і блиск, але і вартість.

Фахівці Zlato також звертають увагу покупців на те, що є безліч моделей сережок з діамантами і поєднаннями інших каменів. Часто виготовляють варіанти з сапфірами, рубінами і навіть перлами. Таким чином, здивувати і зробити приємно навіть самій вимогливій дівчині буде просто, головне придивитися до її смаків.