Сергій Жадан проводить аукціон на підтримку ЗСУ: продає особисті речі

17.10.2023 12:55 Суспільство
Фото ілюстративне / FESTrepublic Фото ілюстративне / FESTrepublic

Сергій Жадан разом з Харківським ЛітМузеєм проведе онлайн Аукціон №1 на підтримку Збройних сил України, де будуть представлені 6 особистих речей митця (4 футболки та 2 штанів).

Про це повідомляє «Слобідський край» з посиланням на фейсбук-сторінку Книжкової ферми.

Кожна виставлена на аукціоні річ – з особистого гардеробу Сергія Жадана. Як зазначили організатори, деякі речі є досить вживаними, «улюбленими» і мають яскраву «мистецьку історію», деякі вдягались мінімум декілька разів. Оригінальність лотів підтверджується фото- та відеоматеріалами за участю митця. Під час заходу кожному лоту надається унікальний «каталожний» номер.

«Кожна ставка – це посильне сприяння мужнім українським захисникам, які 24/7 на лінії фронту ризикують власним життям і потребують від нас більш ніж простої моральної підтримки», – йдеться у повідомленні.

Початок Аукціону № 1  з моменту публікації. Завершення – у неділю 22 жовтня о 21:00.

Сергій Жадан, благодійний аукціон

  • У випадку вимкнення електропостачання час завершення може бути подовжено ще на добу (до 21:00 23 жовтня). Після завершення аукціону по кожному лоту оголошуються дві найбільші ставки, де перемагає найбільша. Переможець протягом 48 годин має сплатити усю суму на картку Сергія Жадана.
  • У випадку, якщо переможець відмовляється сплатити за виграний лот, це право переходить  до другої за величиною ставки до другого переможця. Для цього йому надається 24 години.
  • Усі, хто відмовиться здійснити оплату чи не вийде на зв’язок в означений термін, будуть внесені до «чорного списку».
  • У випадку невикупу лот буде виставлено на наступному аукціоні. Окрім того, адміністрація аукціону залишає за собою право скасовувати ставки, зроблені з «підозрілих акаунтів».

Після підтвердження Сергієм Жаданом отримання коштів лот безкоштовно надсилається переможцю протягом 48 годин.

Нагадаємо, нещодавно Жадан презентував кліп на пісню, присвячену «Рогані» у Харкові. Кліп на пісню зняв молодий український режисер Антоніо Лукіч,  відомий за фільмами «Люксембург, Люксембург» та «Мої думки тихі».

Автор: Анна Хливнюк