Щорічний Бал хризантем у Фельдман Екопарк стартує 5 жовтня

03.10.2019 15:58 Суспільство
Фото: partner-tur.com.ua Фото: partner-tur.com.ua
Гостям свята планують показати близько 45 тисяч квітів 30-ти сортів вітчизняної і європейської селекції.

В найближчі вихідні – 5-6 жовтня – в Харкові відбудеться урочисте відкриття Балу хризантем у Фельдман Екопарк.

“Черговий, вже восьмий за рахунком квітковий фестиваль продовжить бити власні рекорди: ще більше квітів, ще більше форм і забарвлень, ще більш оригінальні квіткові фігури і мальовничі фотозони, нові ексклюзивні сорти хризантем і, ми сподіваємося, ще більше задоволених гостей і незабутніх селфі”, – наголошують організатори свята.

Зараз флористи закінчують приготування до балу, яке велося більше трьох тижнів. Усього в Фельдман Екопарк планують показати гостям близько 45 тисяч квітів 30-ти сортів вітчизняної і європейської селекції. Серед нових, раніше не представлених сортів, наприклад, голландська Принцеса – пізня хризантема кількох кольорів. Щодо різноманітності квіткових фігур організатори, як завжди, тримають інтригу – будуть, наприклад, ромашка, веселка, павич, а дізнатися, яких ще героїв вирішили зобразити з хризантем цього року, можна буде вже на самому святі.

До відкриття балу приурочена масштабна розважальна програма. Гостей екопарку зустрічатимуть придворні дами і кавалери, а також живі квіткові статуї. Усі бажаючі зможуть взяти участь у танцювально-розважальній програмі "Ви поїдете на бал?": станцювати польку, пограти в фанти, в бально-придворні ігри "Віяловий етикет", а також в ігри "Та й немає не кажіть", "Струмочок", "Крутилки", "Квіткові мемори", а юні відвідувачі – навчитися робити корони на майстер-класі. Не позбавив уваги Бал хризантем і Театр дітей та тварин, який представить концертну програму "Королівство осінніх фарб" (початок об 11:30), а в неділю – ще й веселі уроки для дошкільнят із собакою Перчиком "Лісова школа".


Довідка. Бал хризантем у Фельдман Екопарк традиційно стартує у перші вихідні жовтня і приурочений до Дня вчителя. Якщо погодні умови будуть сприятливими, то тривати він буде до кінця місяця. Це найбільший в Україні флористичний фестиваль, який проходить під патронатом Міжнародного благодійного фонду "Фонд Олександра Фельдмана" щоосені з 2012 року. У минулому році помилуватися 40 тисячами хризантем 25-х видів приїхали близько 600 тисяч гостей. Бал хризантем у Фельдман Екопарк традиційно триває до настання холодів, а відвідати його можна абсолютно безкоштовно.

Читайте також: Масаж і коктейль для пенсіонерів. Як оновився Печенізький терцентр