Собаку із коштовностями загубила родина із Харкова

30.08.2016 07:24 Суспільство
Фото: соцмережі Фото: соцмережі
Під час відпочинку на Азовському морі родина вирішила довірити свої прикраси таксі, яка раптово зникла.

Про неординарний випадок повідомляє "Єйськ-інфо". Сім'я з Харкова на відпочинку в Єйську (РФ) на березі Азовського моря втратила таксу з прикрасами на 400 тис. грн.

Таксу звуть Джулія. У родині їй давно довіряли цінності. Прикраси, які легко втратити у воді, на час купання клали до спеціального мішечка, який закріплювали на нашийнику. В останній день перед поверненням додому в Україну господиня довірила Джулії золотий перстень, подарований чоловіком на річницю весілля, і золотий ланцюжок із кулоном у вигляді сердечка. Ювелірні вироби були інкрустовані діамантами.

Коли сім'я вийшла на узбережжя після купання, то собаки на місці не знайшли. За словами господині, прикраси, які пропали разом з собакою, коштують близько 400 тис. грн. Жінка ж більше переживає за собаку і навіть готова нагородити того, хто знайде її таксу.

Новина про зникнення такси миттєво облетіла соцмережі.

- Собака порвав соцмережі! Всі шукають Джулі! Всі тільки й говорять в Інтернеті про цього собаку. Я так розумію, після такого ажіотажу людині, яка знайшла собаку, зізнатися, що саме вона знайшла пса, буде ой як не просто, - написав користувач соцмережі.

Максим Грек

Автор: Администратор сайта