Сватам заборонили в’їзд до України

09.11.2016 09:00 Суспільство
Фото з соцмережи Фото з соцмережи
Акторам популярного серіалу "Свати" Миколі Добриніну та Людмилі Артем’євій харківські прикордонники заборонили в'їзд до країни на три роки.

Вчора у Харкові відбулася вистава за участю російських акторів, відомих за серіалом «Свати». Проте нових гастролей зірок із Росії харків’яни не побачать найближчі три роки. Вчора, коли актори поверталися потягом до Москви, співробітники Держприкордонслужби перевірили Добриніна та Артем’єву на можливе порушення законодавства України в частині, що стосується перетину державного кордону України через недіючі пункти пропуску та перебування на тимчасово окупованих територіях.

З’ЯВИВСЯ КОП, ЯКОГО БРАКУВАЛО ХАРКОВУ

Прикордонники встановили, що такі факти дійсно мали місце. У зв’язку з цим відносно даних громадян РФ було складено протокол про адміністративне порушення за ст. 204-2 КУпАП та заборонено їм в’їзд в Україну терміном на три роки. Громадяни РФ відмовились від присутності в суді та залишили територію України.

Державна прикордонна служба України черговий раз звертається до громадян, профспілок, установ та громадських організацій, у разі запрошення на територію України іноземців та осіб без громадянства, уточнювати у них, чи не відвідували вони незаконно Крим та окремі райони Донецької та Луганської областей.

Мирослава Кольцова

Автор: Администратор сайта