ТОП-10 чоловічих ароматів до 500 гривень

Promo
09.10.2018 16:30 Суспільство
В топовий список доступних ароматів входять всесвітньо відомі бренди.

Чоловіки заслуговують тільки на найкращі пропозиції, в тому числі при виборі парфумів за привабливими цінами. В це важко повірити, але в топовий список доступних ароматів входять всесвітньо відомі бренди, – цю інформацію нам повідомив інтернет-магазин Makeup, надавши аналітику. 

Залежно від своєї композиції та нот парфуми діляться на декілька видів, кожний з яких відповідає конкретному стилю і викликає окремі асоціації.

Цитрусово-деревні – для пристрасних, енергійних і впевнених у собі чоловіків, вони актуальні у будь-яку пору року. Туалетна вода Angel Schlesser Essential for Men саме така завдяки ідеальному співвідношенню свіжих нот зеленого яблука, бергамоту, кави, шкіри, мускусу та кедра. А ще більше вашу активність підкреслить Adidas Ice Dive, який асоціюється зі справжнім драйвом, завдяки герані, сандаловому дереву, ванілі, м'яті та цитрусовим.

Фруктово-деревні – спокійні, легкі з ефектом прохолоди аромати для благородних та надійних представників сильної статі. Парфуми Blue Seduction Antonio Banderas з цікавою нотою серця, в котрій є диня, яблуко, мускатний горіх, котрі відкриваються шлейфом з янтарю, капучино та деревним ароматом.

Пряно-деревні – наводять на думки про море композицією східних прянощів, квітів, елітних порід дерев та дубового моху. Це – вода Armand Basi In Blue, котра запам'ятовується ще й запахом чорної смородини, та парфуми Montblanc Starwalker з більш різкими нотами імбиру, бамбука.

Фужерно-деревні – привертають увагу своїм контрастом у композиції ароматів природи, мускусу, східних квітів та прянощів. Бадьорі, сміливі, елегантні та спокусливі – Dupont Essence Pure pour Homme та Antonio Banderas King of Seduction неможливо ні з чим сплутати.

Шипровий аромат Bogart One Man Show відкриває світ складного чоловічого характеру, тому спочатку розкривається різко, проте композиція квітів з хвоєю тільки підкреслює чарівність кедра, шкіри та моху.

Фужерні парфуми одразу завойовують увагу свіжими морськими нотами, ароматом цитрусових та мускусу. Аромат Emper Saga створений для чоловіків, котрі цінують свій час та якісні речі.

Пряні деревні парфуми з чіткими нотами перцю, м'яти, зеленого яблука, шкіри та кедра доповнюють образ молодого привабливого чоловіка. Спокусливий аромат Antonio Banderas The Golden Secret створений для завоювання жінок.

Адреса: makeup.com.ua
Телефон: (044) 374-03-83, 0 (800) 50-77-40.
Графік роботи: пн.-нд. з 7:55 до 20:05.