Трамваям в Харкові дорогу посипають піском (ФОТО)

11.11.2015 07:10 Суспільство

Харків'яни напередодні, 10 листопада, стали свідками незвичайного дійства, яке відбулося, між іншим, не будь-де, а прямо на трамвайних коліях.

За словами свідка, коли трамвай, під час руху маршрутом, почав вібрувати і гудіти, а потім і зовсім зупинився, водій громадського транспорту, або кондуктор, виходила на трамвайні колії і прямо перед вагоном стала посипати рейки піском, нібито для того, аби збільшити зчеплення між трамвайними колесами і рейками.

"Сів у трамвай № 6 на перехресті 50 років СРСР і Салтівського шосе, після того, як ми почали рух зі швидкістю 1-2 км \ год (!), трамвай почав нереально гудіти, вібрувати і до того ж був неприємний запах. Так ми проїхали метрів 100 - 200. Раптом машиніст, вживаючи нецензурну лексику, почала кричати про те, що ось-ось згорить двигун, після чого сказала кондуктору дістати пісок і почати посипати рейки (мабуть. колеса настільки зношені, що вже немає зчеплення з рейками). Все це тривало хвилин 10, після чого трамвай ожив і поїхав далі ",- розповідає очевидець.

За словами свідка, пасажири, мабуть, звикли до подібного роду "язичнецьких обрядів", бо вони висловлювали подив і невдоволення фотофіксацією того, що відбувається.

Автор: Администратор сайта