Тварин у притулках Харківщини рятують волонтери

14.02.2017 07:37 Суспільство
Фото:http://terraoko.com Фото:http://terraoko.com
«Добрий будинок Фельдман Екопарк» продовжує допомагати міні-притулкам для тварин.

Всеукраїнська служба порятунку диких, екзотичних і домашніх тварин «Добрий будинок Фельдман Екопарк» у 2017 році продовжує співпрацю з міні-притулками для тварин Харкова і Харківської області.

Як розповіла керівник «Доброго будинку Фельдман Екопарк» Ірина Подвойська, минулого тижня в 15 міні-притулках, розташованих у Харкові і передмісті, волонтери служби доставили близько 300 кг їжі для тварин. Найближчим часом планується розвезти по притулках таку ж кількість допомоги.

- Зима - дуже складний час як для бездомних тварин, що залишилися на вулиці, так і для тих з них, кому небайдужі люди знайшли тимчасовий притулок. Вихованці організованих волонтерами міні-притулків постійно потребують допомоги і підтримки. Усіх їх потрібно нагодувати і обігріти. Тому ми в міру можливості їм постійно допомагаємо, - зазначила Ірина Подвойська. - Міні-притулкам ми передаємо не тільки їжу, але й необхідні для тварин речі, які нам допомогли зібрати друзі і партнери «Доброго будинку Фельдман Екопарк»: наприклад, засоби по догляду за тваринами, і, що зараз особливо актуально, то, що може допомогти зігріти чотирилапих вихованців - ковдри і теплі речі, сіно, будки для собак.

Нагадаємо, що Всеукраїнська служба порятунку диких, екзотичних і домашніх тварин «Добрий будинок Фельдман Екопарк» лікує, реабілітує і прилаштовує тварин вже більше 3 років. На рахунку служби - тисячі врятованих домашніх вихованців і тварин з дикої природи. За рік роботи з міні-притулками для тварин Харкова і найближчих районів області «Добрий будинок» передав їм більше 12,5 тонн продуктів і засобів по догляду за чотирилапими.

Читайте також:Харківські спортсменки візьмуть участь у світому флешмобі 

Автор: Администратор сайта