У центрі Харкова автобуси змінять маршрут руху

09.07.2018 10:53 Суспільство
Фото: gortransport.kharkov.ua Фото: gortransport.kharkov.ua
З 10 липня по 1 листопада рух транспорту через перехрестя вулиць Пушкінська та Короленка буде обмежений.

Як повідомили в Департаменті інфраструктури, це пов'язано з будівництвом підземного пішохідного переходу від ст. м. «Майдан Конституції» до багатофункціонального комплексу «ТРЦ Нікольський», який будується на вулиці Пушкінській, 2.

На цей період пропуск транспорту буде організований вільною від виконання робіт смугою.

Також з 10 липня по 1 листопада зміняться маршрути автобусів № 249е і 269е, які здійснюватимуть об'їзд закритої ділянки наступним чином: пр. Московський - пров. Вірменський - пл. Павлівська - вул. Університетська - пров. Спартаківський - пл. Конституції - пров. Плетнівський - вул. Кооперативна - пр. Московський і далі за маршрутом.

Крім того, автобуси № 249е і 269е змінять кінцеву зупинку і здійснюватимуть висадку/посадку пасажирів на зупинці «Пров. Спартаківський» (кінцева зупинка автобусів № 218е, 219е).

З 10 липня по 1 листопада також змінить маршрут руху автобус № 251е, який об'їжджатиме закриту ділянку наступним чином: пр. Московський - пров. Вірменський - пл. Павлівська - вул. Університетська - пров. Спартаківський - пл. Конституції - пров. Плетнівський - вул. Кооперативна - пр. Московський і далі за маршрутом. Також зміниться його кінцева зупинка, в зв'язку з чим висадка пасажирів автобуса № 251е здійснюватиметься на зупинці «Пров. Спартаківський».

Микола Мельник