У чотирьох районах Харківщини пом’якшили карантинні обмеження

28.08.2020 09:47 COVID-19
Фото: СК Фото: СК
А ось у Люботині – посилили.

Вчора, 27 серпня, відбулося позачергове засідання Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. На ньому визначили нове епідемічне зонування.

З найближчого понеділка, 31 серпня, в кількох районах Харківщини послаблюються карантинні обмеження. Валківський і Краснокутський райони, які були у «жовтій» зоні, повертаються в «зелену». Якщо з початку цього тижня Первомайський район був у «помаранчевій» зоні, то наразі місто Первомайський переходить до «жовтої» зони, а інша частина району – до «зеленої». Схожа ситуація і з Чугуївським районом, який перебував у «жовтій» зоні. Тепер у «жовтій» зоні буде лише райцентр, а інша частина Чугуївщини повертається до «зеленої» зони.

Читайте також: «Коли дізналися, що коронавірус, зітхнули з полегшенням»: історія подружжя з Харкова, яке захворіло на COVID-19

Крім цього, в одному місті нашої області посилять карантин. Люботин із «зеленої» зони переходить до «жовтої». Все інше зонування, визначене минулого тижня, залишається без змін.

Таким чином, з початку наступного тижня у «помаранчевій» зоні залишаться Харків і Богодухівський район. У «жовтій» зоні перебуватимуть міста Первомайський, Чугуїв і Люботин, а також Великобурлуцький, Вовчанський, Зміївський, Золочівський, Коломацький, Куп’янський, Нововодолазький та Харківський райони.

Такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.

 

 

Автор: Савелій Мякушко