У Фельдман Екопарк провели вересень рекордною виставкою собак. Фото

01.10.2018 13:03 Суспільство
Фото:feldman-ecopark.com Фото:feldman-ecopark.com
Усеукраїнська виставка собак «Осінній бал — 2018» зібрала в цьому році в Фельдман Екопарк рекордну кількість учасників і глядачів, ставши головною подією останніх вихідних вересня.

Собаківники з усієї країни привезли своїх вихованців, щоб продемонструвати їх красу і таланти. Майже півтисячі чотирилапих різних порід змагалися в спритності, кмітливості, вмінні виконувати команди, а професійне міжнародне журі тестувало і оцінювало їх зовнішній вигляд відповідно до племінних стандартів та присуджувало нагороди переможцям.

Більше 7000 гостей приїхали подивитися на це масштабне кінологічне шоу, яке вже в четвертий раз проходить на території Соціально-гуманітарного мультикомплексу Фельдман Екопарк. Виставка традиційно пройшла під патронатом Міжнародного благодійного фонду «Фонд Олександра Фельдмана» за організаційною участю Харківського міського відділення Кінологічної спілки України «Природа» і розплідника молосів Santa House Feldman.

Із кожним роком рівень виставки зростає, а учасників стає все більше. Ми намагаємося робити все, щоб і конкурсантам було цікаво і комфортно розповів співорганізатор виставки, директор розплідника Santa House Feldman Валерій Уваров. Виставка має ранг САС і статус всеукраїнської, що вже багато що говорить професіоналам про її престижність. Ну а нашим гостям і дорослим, і дітям вона цікава в першу чергу великою кількістю різноманітних рідкісних порід і показовими виступами.

У програмі виставки, крім рингів для різних порід собак, а тут були представлені і досить рідкісні, у тому числі іспанські алано і корейські мастифи  вихованці Santa House Feldman, були змагання з подолання перешкод  аджилити і виступи службових собак  мондьоринг. Також свою майстерність продемонстрували професійні грумери  «собачі перукарі», крім того, відбувся костюмований конкурс краси собак і їх власників «Я такий гарний».

Численним відвідувачам «Осіннього балу  2018» запам'яталася не тільки сама виставка собак, а й насичена розважальна програма, яка супроводжувала її. Дорослі й діти змогли взяти участь у веселих вікторинах, флешмобах, пізнавальних майстер-класах, зробити селфі в тематичних фотозонах. Крім того, паралельно в Фельдман Екопарк проходила маса захоплюючих подій: лицарський турнір у «Княжій Слободі», закриття сезону велогонок «Ж.У.К.», святкування іудейського Суккота. Усі разом вони створили прекрасну атмосферу завершення першого місяця золотої осені, а вже на наступних, перших у жовтні вихідних стартує найочікуваніша подія сезону «Бал хризантем».

Читайте також: Романтика на кордоні: американець на велосипеді їхав до коханої поза пунктами пропуску. Фото