У харківському метро наживо заспівав Святослав Вакарчук. Відео

16.03.2022 15:27 Суспільство
Фронтмен «Океану Ельзи» 16 березня відвідав Харків та підтримав людей, що переховуються.

На станції метро «Майдан Конституції» наживо заспівав легенда української музики Святослав Вакарчук. Під акомпанемент гітари та акапельно лідер гурту «ОЕ» разом з харків’янами співав українські хіти. Таким чином музикант вирішив підтримати людей, що змушені ховатися від ворожих обстрілів у харківській підземці.

Серед глядачів концерту був і очільник Харкова, він попросив зірку після перемоги обов'язково написати пісню про місто-герой.

– У мене вже стільки міст-героїв, які попросили про це, що в мене буде два альбоми. Я вам обіцяю, що пісні про перемогу будуть і на "Металісті" (стадіон у Харкові. – Ред.), і на інших класних місцях. Перемога за нами, але за неї ще треба поборотися, – дав слово харків'янам музикант.  

Відео: Суспільне

Окрім цього, Святослав Вакарчук привіз необхідні речі добровольцям.

– Слава пообіцяв – Слава зробив. Тепер наші добровольці мають броньовану інкасаторську машину плюс купу рацій і тепловізорів. Їм це потрібно – вони зараз чистять передмістя від ворога, – повідомив харківський письменник Сергій Жадан. 

Святослав Вакарчук у Харкові

Фото: Сергій Жадан

Нагадаємо, від початку війни це вже другий візит Святослава Вакарчука до Харкова.

Окрім цього, 14 березня співак дав імпровізований концерт на Львівському залізничному вокзалі, який зараз приймає тисячі людей, що тікають від війни.