У Харкові на ліфти витратять мільйони гривень

23.06.2015 10:24 Суспільство
Фото: mlifts.com Фото: mlifts.com
Поточний ремонт близько 300 ліфтів планує виконати КСП «Харківміськліфт» цього року. Про це 23 червня повідомив заступник головного інженера КСП «Харківміськліфт» Михайло Адаменко.

За його словами, в тому числі передбачена заміна 60 купе-кабін і відновлення близько 100 кабін після випадків розкрадання і вандалізму. На ці цілі підприємство витратить близько 3 млн грн.

За словами Михайла Адаменка, в ліфті будинку по вул. Старицького, 16 робітники не змінюють основну конструкцію кабіни, а упорядковують купе ліфта. Після закінчення часу внутрішня обшивка кабіни стала непридатною, і сьогодні в ній встановлять нову стелю з енергозберігаючими світильниками, стінки, панель управління. Вартість таких робіт складе близько 7 тис. грн.

Як зазначив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Андрій Руденко, питання заміни та ремонту ліфтових кабін курирує Харківський міський голова Геннадій Кернес, - повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

«Все кабіни виробляє «Харківміськліфт» з урахуванням сучасних технологій. Наше завдання - надати харків'янам не тільки якісну послугу, а й забезпечити їх безпеку. Цей ліфт на Старицького працював більше 25 років, в місті таких багато, і ми докладемо максимум зусиль, щоб замінити всі кабіни», - зазначив заступник міського голови.

У червні-липні замінити купе-кабіни ліфтів планують у будинках по пр. Леніна, 78, пр. Московському, 300 (під'їзд № 4), пр. Московському, 314, 316 та на вул. Грицевця, 17 (під'їзд № 3), вул. Ростовської, 5 (під'їзд № 5).

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта