У Харкові продаватимуть мед за цінами виробника

11.08.2015 06:58 Суспільство
Фото: news.mspravka.info Фото: news.mspravka.info
Традиційний медовий ярмарок відбудеться 12-19 серпня в саду ім. Шевченка, на алеях біля театру опери та балету.

У ярмарку візьмуть участь кращі бджолярі Харкова та Харківської області, а також Запорізької, Полтавської, Сумської та Луганської областей, всього - 35 виробників меду.

Мета організаторів і учасників ярмарку - забезпечити харків'ян якісними медом та продуктами бджільництва, а також надати можливість придбати цей товар за цінами виробника.

Кожен день на ярмарку буде проходити благодійна акція з продажу меду за соціальними цінами для мешканців всіх пільгових категорій міста та його гостей. Кожен бджоляр зобов'язався продати 100 кг меду за соціальною ціною. Багато на ярмарку буде і монофлорного меду, тобто такого, який бджола зібрала з однієї рослини (акацієвий, липовий, гречаний тощо). Крім придбання меду відвідувачі зможуть отримати консультацію фахівців.

У ярмарку також візьмуть участь об'єднання любителів вишивання, плетіння, виготовлення сувенірної продукції, гончарства тощо.

Відкриття ярмарку відбудеться 12 серпня, початок - о 13:00, а 14 серпня, в день Медового Спасу, пройде освячення меду, початок - о 13:00.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта