У Харкові пройде тракторний "армреслінг"

02.10.2015 08:38 Суспільство
Фото: hotels24.ua Фото: hotels24.ua
17 жовтня, в рамках II Міжнародного форуму з розвитку фермерства AGROPORT-2015, вперше пройде масштабний захід за участю сільгосптехніки AGRO DRIVE Show.

AGRO DRIVE Show запрошує учасників.

Планується продемонструвати потенційним споживачам робочі можливості вітчизняних сільгоспмашин, а також привернути увагу широкої аудиторії до професії механізатора. Місцем проведення AGRO DRIVE Show стане демонстраційний полігон ХТЗ (Харківська область, окружна дорога, між сел. Безлюдівка і Московським проспектом) загальною площею 114 га.

Формат шоу - показові виступи та змагання сільгосптехніки, які проходитимуть у три етапи:

- обробка ґрунту на час;

- тракторний «армреслінг»;

- гонки по грунтовому кільцю з навантаженим причепом.

Пари учасників (з урахуванням потужності двигунів) визначить жеребкування. За рівної кількості очок перевага буде на боці перемігшого в особистій зустрічі. Для цього у спірних випадках передбачена додаткова дуель в дисципліні «Тракторний армреслінг».

Переможця в абсолютному заліку визначать за сукупністю результатів усіх змагань. Саме йому дістанеться головний приз AGRO DRIVE Show цього року - трактор ХТЗ-2 511.

До участі в AGRO DRIVE Show запрошуються механізатори зі своїми тракторами. Основні вимоги, що висуваються до техніки: потужність від 150 к. с., комплектність і технічна справність. Щоб зареєструватися в якості учасника, необхідно подати заявку з коротким резюме (ПІБ, вік, господарство, досвід роботи), інформацією про технічний засіб (марка, вік, цільове використання), копіями паспорта на транспортний засіб і прав на управління трактором відповідної категорії в організаційний комітет AGROPORT-2015. Участь у шоу - безкоштовна!

У змаганнях (поза конкурсом) візьмуть участь експериментальні моделі тракторів виробництва ПАТ «Харківський тракторний завод». Крім змагань сільгосптехніки, в рамках AGRO DRIVE Show також пройдуть автомобільні тест-драйви по ґрунтовому кільцю: вони проводитимуться в проміжках між основними заїздами і перед початком фінального етапу змагань.

15 і 16 жовтня на полігоні ХТЗ заплановані підготовчі заходи (реєстрація учасників, огляд техніки і трас і т. д.).

Нагадаємо, що Міжнародний форум з розвитку фермерства в Україні AGROPORT-2015 пройде з 15 по 17 жовтня за підтримки Харківської обласної адміністрації та групи DCH Олександра Ярославського. Місце проведення - авіаційний ангар Міжнародного аеропорту «Харків» загальною площею 5 100 кв. м. Організаторами AGROPORT-2015 виступають консалтингова компанія AviaBrand, Інститут ґрунтознавства та агрохімії ім. О. Н. Соколовського та юридична фірма ILF.

Микола Мірошник

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта