У Харкові проведуть унікальну армійську акцію

22.02.2016 10:40 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
У Харкові 23 лютого пройде акція «Служба за контрактом - престижна професія і яскраве життя!».

В рамках заходу в Будинку офіцерів (вул. Полтавський шлях, 184) відбудеться виїзний обласний ярмарок вакансій. Час проведення з 11:00 до 13:00

Мета проекту полягає в доведенні до чоловіків і жінок у віці від 18 до 60 років всіх переваг і перспектив військової служби в Збройних Силах України.

Так, вперше в одному приміщенні будуть представлені майже всі військові частини, розташовані в регіоні, а також районні військові комісаріати. За допомогою мультімедіаапаратури, рекламних проспектів і в ході співбесід з досвідченими воїнами-контрактниками пересічні громадяни зможуть вирішити для себе, чи хочуть вони стати на захист своєї країни.

Присутні зможуть в той же день вибрати конкретну військову посаду і місце служби, а також подати рапорт про зарахування в кандидати для служби на контрактній основі в армії. У будь-якому випадку всі потенційні воїни-контрактники обміняються контактами з офіцерами Харківського обласного військкомату, - повідомляє сайт ХОДА.

Довідка. Армії і державі вкрай необхідний рядовий, сержантський і офіцерський склад. Працевлаштуватися можна і за спорідненими з військовими спеціальностями: водієм, вулканізаторником, електрозварником, кухарем, машиністом екскаватора, машиністом крана (кранівник), механіком, радіотелеграфістом, радіотелефоністом, слюсарем-електриком з ремонту електроустаткування, слюсарем-ремонтником, токарем, трактористом і т. і.

Оплата праці - стабільна: рядовий склад - від 7000 грн, сержанти і старшини - від 7000 до 9000 грн, офіцери - від 10000 до 13000 грн. Воїнам-контрактникам гарантується безоплатне медичне забезпечення, санаторно-курортне лікування, можливість отримати безкоштовне житло; щорічна відпустка від 30 до 45 календарних днів; право на пенсійне забезпечення незалежно від віку.

Микола Мірошник

Автор: Менеджер сайта