У податковій службі Харківщини – новий начальник

15.12.2020 15:10 Суспільство
фото  ГУ ДПС у Харківській області фото ГУ ДПС у Харківській області
Артема Єфремова призначено на посаду начальника ГУ ДПС у Харківській області.

Про це колективу податкової служби області повідомив сьогодні голова ДПС України Олексій Любченко під час відеоселекторної наради з керівниками областей.
Артем Єфремов висловив подяку керівництву ДПС за довіру та колективу служби області за підтримку. Новий керівник підкреслив, що серед головних завдань і надалі залишатимуться пряма комунікація з бізнесом, надання якісних і зручних сервісів.

Читайте також: На Красноградщині обрали голову районної ради

Довідка "СК". 
Єфремов Артем Олександрович народився у Харкові. Має вищу освіту (у 2005 році закінчив ХГУ «Народна українська академія», спеціальність – економіка підприємства, кваліфікація – спеціаліст з економіки підприємства, у 2012 році закінчив НЮАУ ім. Ярослава Мудрого, спеціальність – правознавство, кваліфікація – юрист). З 2002 року працював у комерційних структурах, з вересня 2006 року розпочав роботу у податкових органах: працював на посадах державного податкового інспектора, старшого та головного державного податкового ревізора-інспектора, заступника начальника ДПІ у Київському районі, першого заступника начальника ДПІ у Київському районі, начальника Слобожанської об’єднаної державної податкової інспекції, начальника Слобожанського управління ГУ ДПС у Харківській області. 30 серпня 2019 року призначений на посаду начальника управління податків і зборів з юридичних осіб Головного управління ДПС у Харківській області. З 16 вересня 2019 року виконував обов’язки начальника Головного управління ДПС у Харківській області

Автор: Тамара Кіч

Теги: