У Великий Бурлук направили 20 додаткових бригад для відновлення газопостачання

07.12.2016 12:04 Суспільство
Фото із соцмережі Фото із соцмережі
В цілому над усуненням наслідків аварії, яка сталася на ГРС «Харківтрансгазу», працюють 40 бригад ПАТ «Харківгаз».

Через зупинку газорозподільної станції УМГ «Харківтрансгаз», що сталася 6 грудня, без газопостачання залишилося більше 2300 будинків жителів Великого Бурлука, - повідомили в прес-службі компанії.

Нагадаємо:

Близько 16-00 6 грудня почалося зниження тиску газу на ГРС Великий Бурлук. Зупинка газорозподільної станції спровокувала відсутність палива в газорозподільних мережах ПАТ «Харківгаз», по яких газ безпосередньо доставляється споживачам. Увечері 6 грудня УМГ «Харківтрансгаз» відновив роботу ГРС.

Після відновлення подачі газу з ГРС до газорозподільних мереж фахівці ПАТ «Харківгаз» почали підключення до системи газопостачання будинків споживачів.

Зараз ПАТ «Харківгаз» залучено максимальні резерви для безпечного пуску газу в будинки споживачів. Роботи тривають з 6-30 ранку. Всього на місці аварії працюють близько 40 бригад фахівців ПАТ «Харківгаз», з яких 20 були направлені додатково з інших районів.

У компанії вживають всіх необхідних заходів, щоб блакитне паливо вже 7 грудня з'явилося у всіх жителів Великого Бурлука.

Микола Мельник

Джерело: SLK
Автор: Менеджер сайта