У Харкові ПриватБанк нагородив фінансово грамотну молодь

Promo
12.12.2018 17:00 Суспільство
В обласному центрі завершився другий регіональний турніру з фінансової грамотності на кубок голови Харківської облдержадміністрації.

В інтелектуальних змаганнях взяли участь 48 команд, а саме: 16 команд вищих навчальних закладів, 9 команд вищих навчальних закладів з підготовки молодших спеціалістів і 23 команди загальноосвітніх установ та позашкільних навчальних закладів – разом 288 учасників.

Команди демонстрували знання, вміння та навички у фінансовій сфері. Для перемоги знадобилася не тільки теорія предмета, а і підприємницькі здібності, оригінальне мислення, командна згуртованість. Три тури наполегливої праці, запеклої боротьби, креативних рішень учасників привели до наступних результатів:

Серед учнів загальноосвітніх закладів:

1 місце – "Бізнес-сила" (Харківська гімназія № 43 Харківської міської ради Харківської області);

2 місце – "Золотий запас" (Харківська гімназія № 46 ім. М. В. Ломоносова);

3 місце – "П'ятий мегаполіс" (Харківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 5 Харківської міської ради Харківської області).

Серед закладів вищої освіти з підготовки молодших спеціалістів:

1 місце – "Магнати" (Харківський кооперативний торгово-економічний коледж (ХКТЕК));

2 місце – "ХТЕК КНТЕУ" (Харківський торговельно-економічний коледж Київського національного торгово-економічного університету);

3 місце – "Фінансисти" (Житлово-комунальний коледж ХНУМГ ім. О. М. Бекетова).

Серед закладів вищої освіти:

1 місце – "Фінансово грамотні" (Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця);

2 місце – "Акули бізнесу" (Харківський навчально-науковий інститут ДВНЗ "Університет банківської справи");

3 місце – "Financial Brain" (ХНУ ім. В. Н. Каразіна).

Серед партнерів турніру був і ПриватБанк. Банкіри підготували призи та подарунки всім переможцям. 54 учасники отримали спеціальні сертифікати та банківські Картки Юніора з грошима на рахунку. По 500, 200 та 100 гривень (відповідно до зайнятого місця) отримали призери турніру.

Читайте також: ПриватБанк визнано першим українським HR-брендом

“Більшість учасників змагань знають – що таке Картка Юніора, – говорить керівник ЮніорБанку ГРУ ПриватБанку у Харківській області Тетяна Шихова.  – Але ще не всі її мають. Ми подумали, що це буде гарним подарунком. Картка з грошима на рахунку, це не просто пластиковий “гаманець”. Це ключ до нашої Бізнес Школи. Ми запрошуємо усіх учасників турніру і взагалі всіх школярів із 6 до 17 років до нас на безкоштовне навчання. Фінансова грамотність – це допомога у виборі майбутньої професії та впевненість у сучасному інноваційному світі”.

Організатори турніру – Харківський банківський союз, Харківський університетський консорціум та Харківський інститут ДВНЗ “Університет банківської справи”.