У Харкові ПриватБанк роздав ноутбуки та подарункові сертифікати

Promo
16.10.2018 13:35 Суспільство
30 харків’янок стали переможцями акції «Back to school з Mastercard та ПриватБанком», що проходила в Україні з 15 серпня по 30 вересня 2018 року.

Ще один приз відправився до Куп’янська Харківської області. Акція «Back to school з Mastercard та ПриватБанком» була приурочена до початку нового навчального року. Взяти участь в акції було дуже просто для цього потрібно було зареєструватися на сайті ПриватБанку і здійснити покупку через будь-який POS-термінал карткою Mastercard на суму не менше 50 гривень.

Головні призи акції ноутбуки Lenovo IdeaPad 320-15ISK отримали відразу шестеро харків’янок. Решта забрали подарункові сертифікати на суму 500 грн кожен у мережу спеціалізованих канцелярських магазинів AKVAREL. Саме на цю суму переможці зможуть придбати все необхідне для своїх школярів. Щасливчики були обрані випадковим чином комп’ютерною програмою серед усіх зареєстрованих учасників. Всього розіграно 100 ноутбуків та 500 сертифікатів.

ПриватБанк та його партнери платіжні системи регулярно проводять акції, розіграші, конкурси. Для участі у них не потрібні додаткові витрати чи дії. Треба лише зареєструватися або просто користуватися сервісами та платіжними картками. Наприклад, можна отримати ноутбук лише за оплату комунальних послуг у Приват24 або поїхати у закордонну подорож за купівлю через ПриватБанк авіаквитка.

Читайте також: ПриватБанк стане провідним продавцем доступного якісного житла

Автор: Олександр Ушаков