У Харкові пройде унікальне змагання з вуличного танцю Red Bull Dance Your

28.08.2019 15:48 Суспільство
Фото: Red Bull Фото: Red Bull
Різноманітні стилі вуличного танцю, непередбачувані мелодії, глядачі у якості головних суддів, та лише один світовий переможець — змагання Red Bull Dance Your Style в Україні!

Вже цієї п’ятниці змагання продовжиться третім відбірковим турніром у Харкові!
30 серпня, 18:00 – Харків, Парк Горького.

Red Bull Dance Your Style – міжнародне змагання з вуличного танцю, де кожен може проявити та показати саме свій стиль танцю та індивідуальність, а головними суддями є публіка, яку учасники намагаються вразити.

По всьому світу проходять відбіркові турніри, де публіка обирає переможців від кожної країни, щоб потім на Світовому фіналі у Парижі коронувати єдиного світового чемпіона чи чемпіонку Red Bull Dance Your Style 2019.

В Україні міжнародне змагання проходить вперше! Відбіркові турніри уже пройшли в Одесі та Києві. Переможцями кваліфікацій відповідно стали Armo та Hmel _Mad_State, які продовжать боротьбу на Національному фіналі у Києві.
Попереду ще Харків (30 серпня) та Дніпро (14 вересня)!

30 серпня у харківському відборі змагатимуться 16 танцівників різних стилів, таких яких house dance, hip hop, dancehall, locking, waaking, breaking та інші.: Nickelodeon, Di, Lanya, Odinets, Romazan, Roni, Katia, Flem, Yulia Santos, Panda, Komix та інші, а також ще два учасники будуть визначені на місці. Хто стане переможцем, вирішить публіка!

Red Bull Dance Your Style – це, насамперед, свобода самовираження для танцюристів. Вони можуть показати все, що вміють, і виразити свою особистість у танцювальних поєдинках один на один. Це розвага, невимушена і непередбачувана, тут немає тиску журі – адже переможець визначається миттєвим голосуванням присутніх глядачів. Тут немає продуманої заздалегідь хореографії – танцівники повинні захопити й вразити аудиторію, швидко пристосовуючи обраний стиль до несподіваного музичного плейліста, від останніх світових хітів до давньої класики. Той, хто покаже найкрутіші па у взаємодії з ритмом, текстом та інструментальним супроводом і зуміє вразити юрбу та здобути її голоси, стане коронованим переможцем!



В Україні відбіркові турніри проходять у Одесі (11 серпня), Києві (17 серпня), Харкові (30 серпня) та Дніпрі (14 вересня). За допомогою глядачів у кожному відборі визначають одного фіналіста, всього чотири, які продовжать свою боротьбу 22 вересня на Національному фіналі у Києві. Ще 7 учасників національного фіналу будуть запрошені головним куратором проекту в Україні – Максимом Оробцем a.k.a. Maximus. А 12-те місце у Національному фіналі розіграють за допомогою Wildcard – журі обере кращого танцівника чи танцівницю серед присутніх на події. А дівчат під час змагання підтримує ТМ «Kotex», яка надає впевненості танцівницям і дозволяє відчути свободу рухів за допомогою активності, з інноваційною технологією Kinect, в зоні «Kotex Active».

Головне змагання – Національний фінал – та визначення єдиного переможця, який представлятиме Україну на Світовому фіналі у Парижі, відбудеться 22 вересня у Києві та збере кращих танцюристів та танцюристок зі всієї країни.

Після проведення понад 60 подій у понад 30 країнах по всьому світу перший Світовий фінал Red Bull Dance Your Style відбудеться 12 жовтня у мецці європейського вуличного танцю, місті мистецтва, вечірніх вогнів і любові – Парижі. Сценою цього видатного змагання кращих у вуличному танці стане перлина французької історії, відомий у всьому світі культовий квартал La Grande Halle de la Villette.

Париж – завжди хороша ідея, а от як щодо суддівства на міжнародному фестивалі вуличного танцю на один вечір? Заплануйте уже подорож до Парижа, щоб взяти участь у виборі першого за всі часи чемпіона світу у конкурсі Red Bull Dance Your Style!

Хто рулить на танцполі? Вирішуєш ТИ!

Деталі ТУТ.