Учасникам АТО та сім'ям загиблих придбають 11 квартир

22.12.2017 08:20 Суспільство
Фото: Волинські Новини Фото: Волинські Новини
Для отримання житла трьом учасникам АТО з інвалідністю та 8 членам сімей загиблих, які потребують поліпшення житлових умов і перебувають на квартирному обліку, необхідно 10,7 мільйона гривень.

Необхідні кошти з держбюджету область отримала згідно з розпорядженням Кабінету Міністрів України «Про перерозподіл деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству соціальної політики на 2017 рік», — повідомили 21 грудня у ХОДА.

Розпорядженням КМУ передбачено виділення останньої частини субвенції — 237,4 тисячі гривень. Рішенням сесії облради кошти будуть перерозподілені між розпорядниками — районними управліннями соціального захисту.

«Гроші надходитимуть громадянам на розрахунковий рахунок «Ощадбанку». Протягом року з моменту надходження повної суми громадяни мають право використовувати ці кошти для придбання житла», — уточнили в ХОДА.

Довідка

За даними Департаменту соціального захисту населення ХОДА, за рахунок грошової допомоги з державного бюджету 2016 року в 2016-2017 роках уже придбано 10 квартир для учасників АТО і членів сімей загиблих воїнів.

Микола Мельник