Українцям можуть дозволити володіти зброєю

27.05.2015 10:05 Суспільство
Фото:http://nnm.me/ Фото:http://nnm.me/
Генеральний прокурор України висловив сподівання на ухвалу закону про зброю.

Для захисту своєї приватної власності громадяни України повинні мати право на зброю. Таку думку висловив Генеральний прокурор України Віктор Шокін в інтерв’ю виданню "Голос України".

"Я відстоюватиму прокуратуру, яка би захищала, перш за все, людей. Люди, а потім держава, бо держава це і є люди. У тому числі й приватну власність людини. До речі, на мій погляд, вона має бути чітко виписана в законодавстві, а людина повинна мати можливість захищати її, у тому числі й зі зброєю в руках" - повідомив Віктор Шокін.

За словами Генерального прокурора, до РНБО було внесено відповідні пропозиції, які підтримав Президент України. Наразі ці пропозиції опрацьовуються.

Також, Віктор Шокін висловив сподівання на прийняття закону про зброю, її реєстрацію та можливість її придбання, включаючи і весь комплекс питань, якими опікується МВС. 

Нагадаємо, у грудні минулого року у Верховній Раді був зареєстрований законопроект «Проект Закону про цивільну зброю і боєприпаси» № 1135-1, який дозволить врегулювати питання придбання, зберігання і використання громадянами зброї.

 Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта