В інтим-індустрію для іноземців намагаються вербувати харків’янок

27.12.2016 15:25 Суспільство
Фото із соціальної мережі Фото із соціальної мережі
Цього місяця на Харківщині активізувалися невідомі, які у соціальній мережі шукають дівчат для роботи на «сайті знайомств з еротичним нахилом».

Користувачкам соціальних мереж пропонують за гроші спілкуватися з іноземцями в чаті, фліртувати і позувати перед камерою.

«Роботодавці» пропонують 8-годинний графік праці із заробітною платою від 8000 гривень.

«У роботі немає нічого складного, головне посидючість і бажання заробити. Сидите на студії, спокійно спілкуєтеся. Є три зручні зміни, які добре поєднувати з навчанням або роботою», - так у соціальній мережі «роботодавець» під ім’ям Дана Макєєва пропонує працевлаштування на «типу сайті знайомств, тільки з еротичним нахилом».

Вона розповідає, у чому суть роботи: «Ну, це флірт спілкування, позування... Наші співробітниці працюють у топіку і шортах, у білизні, у купальнику, у костюмах. Як кому і в чому зручно, в тому вони і показують себе».

Разом із тим вона натякає, що, якщо дівчина хоче заробити ті самі 8 тисяч гривень, а, можливо, й більше, доведеться роздягатися і виконувати будь-які забаганки віртуального клієнта.

Працювати пропонують у трьох харківських офісах на вибір: у центрі «7 хвилин від станції метро «Площа Конституції» (там є спеціальний міні-готель)», по вул. Клочківська (біля Тетріса) та по проспекту Героїв Сталінграда (район Одеської).

«У нас три офіси для вашої зручності, у кожної співробітниці своє робоче місце, на одному з офісів у кожної свій санвузол і місце, де можна поїсти (чайник і мікрохвильова піч)», - пише далі Дана.
Дзвонити клієнти будуть постійно, попереджає вона.
«Заробітну платню виплачують двічі на місяць: 7-го і 22-го числа. Спочатку виходить за зміну від 20 $ і більше», - продовжує Дана Макєєва.

Подібна діяльність в Україні заборонена. І про це чудово знає рекрутерка.
«В Україні це незаконно, але у нас все схоплено й оплачено. У нас офіси розширюються, тому зараз і йде набір», - пояснює Дана Макєєва і заспокоює, що проблем із правоохоронцями не виникне. 

Усю версію спілкування  із рекрутером дивіться у скриншотах
.


















До слова, сама Дана Макеєва, скоріше за все — фальшива сторінка, а не реальна користувачка соціальної мережі. Фото з цього акаунту можна знайти ще у, як мінімум, шістьох користувачів у різних соціальних мережах. Серед них: Крістіна Новікова, Аня Малік, Єлена Камишнікова, Єлена Заколка та інші.



У прес-службі головного управління Національної поліції України в Харківській області повідомили, що «відповідно до чинного українського законодавства,  організація неофіційної роботи жінок, яка передбачає у грубо натуралістичній, вульгарній формі демонстрацію статевого життя людей чи статевих органів, сексуальних відносин, призначену для збудження статевої пристрасті інших осіб, у тому числі на сайтах в мережі Інтернет, кваліфікується як скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України».

- Форма зображення цієї сфери життя людей є неприйнятною з погляду суспільної моралі, загальновизнаних правил сором'язливості, прихованості відповідних стосунків від сторонніх осіб, - відповіли на інформаційний запит «СК» правоохоронці.

Доводитимуть протизаконність дій осіб, які закликають у соціальних мережах жінок до такої роботи, відповідні оперативні органи Національної поліції, що займаються профілактикою та припиненням подібних дій. А от самостійні спроби громадян отримати докази протиправних дій осіб, з метою припинення вищевказаної діяльності, можуть бути визнані такими, що здобуті незаконним і недопустимим шляхом. Головне - не побоятися і не піддатися сорому й звернутися із відповідною заявою до правоохоронців.

 - У випадках, коли до вас в Інтернеті звертаються незнайомці з пропозиціями незаконної роботи з порнографічним ухилом, необхідно зберігати переписку в електронній поштовій скриньці та звернутися до найближчого відділу поліції чи Управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, ГУНП в Харківській області за адресою: Харків, вул. Жон Мироносиць, 5, - порадили у поліції.

За даними правоохоронців, у цьому році на території Харківської області виявлено, задокументовано та припинено діяльність п’яти веб-студій, на яких зловмисники організували та забезпечували виготовлення та розповсюдження зображень порнографічного характеру в мережі Інтернет в режимі он-лайн.

Як правило, пояснюють правоохоронці, з цією метою злочинці орендують багатокімнатну квартиру та розміщають в мережі Інтернет оголошення про співпрацю з дівчатами для надання останніми послуг сексуального характеру.

 
Максим Грек

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта