В Харківській області солдата ув’язнили за крадіжку та втечу

22.06.2015 10:31 Суспільство
Фото: kh.vgorode.ua Фото: kh.vgorode.ua
Військовослужбовець самовільно залишив територію військової частини, де він перебував на лікуванні, і викрав два автомобілі.

Днями, 19 червня, вступив у законну силу вирок Чугуївського міського суду Харківської області, яким військовослужбовця ЗС України солдата строкової служби однієї з військових частин у Харківській області засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі.

Досудовим розслідуванням встановлено, що зазначений військовослужбовець, перебуваючи на лікуванні у військовій частині міста Харкова, діючи з метою тимчасово ухилитися від виконання обов’язків військової служби, 1 липня 2014 року без поважних на те причин самовільно залишив територію вказаної військової частини та до моменту затримання - 5 січня 2015 року проводив час на власний розсуд.

Перебуваючи поза межами військової частини та не виконуючи обов’язків по службі, зазначений військовослужбовець двічі незаконно заволодів транспортними засобами, які використав на власну користь, - повідомляє прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Роман Шупенко

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта