Вчителів Харківщини запрошують до участі у конкурсі з грошовими винагородами

12.01.2024 13:50 Суспільство
Фото: rankovi-3ori.com.ua Фото: rankovi-3ori.com.ua

Харківське видавництво "Ранок" започаткувало премію "Ранкові зорі". Кожен вчитель може розповісти свою історію та стати переможцем в одній з п'яти номінацій з винагородою від 5 до 25 тисяч гривень.

Основною умовою для участі у премії є використання підручників видавництва "Ранок" у навчальній діяльності. Крім цього, учасники повинні продемонструвати свою відмінність у методиках та підходах до освіти.

Прийом заявок на участь триває з 9 січня до 9 лютого 2024 року, а оголошення переможців відбудеться 1 березня 2024 року. Зареєструватися можна ТУТ.

Генеральний директор видавництва Віктор Круглов, відзначив важливість роботи вчителів, особливо в умовах непростих часів, і висловив надію, що премія стане традиційною, надаючи можливість висловити подяку більшій кількості вчителів.

У рамках премії є п'ять номінацій: 

  • "Зірковий учитель";
  • "Незламний учитель";
  • "Інноваційний учитель"; 
  • "Учитель-наставник"; 
  • "Результативний учитель".

Як розповідають у видавництві, грошові винагороди розподіляються таким чином: 25 000 гривень для переможця номінації "Зірковий учитель", по 10 000 гривень для переможців інших чотирьох номінацій та по 5 000 гривень для кожного з п'яти півфіналістів. Виграні кошти можна буде використовувати на власний розсуд.

Також нагадуємо, що дві поетеси з Харківщини змагаються у міжнародному поетичному конкурсі.

Автор: Родіон Єфанов