Відома голлівудська акторка зняла фільм про Харків під час війни

07.07.2022 17:30 Суспільство
Голлівудська акторка Кейт Бланшетт зняла документальний фільм про Харків у період російської збройної агресії. Головні герої стрічки це рятувальники та фельдшери.

Фільм вийшов на британському телеканалі Channel 4.

Голлівудська акторка Кейт Бланшетт, яка відома своїми ролями у фільмах «Володар перснів», «Тор: Раґнарок», сазі про Індіану Джонса та інших, спродюсувала і озвучила документальний фільм, який має назву «Ukraine: Life Under Attack». Вона розповідає про битву за Харків очима звичайних жителів міста, які мають переховуватися від російських обстрілів, а також рятувальників та фельдшерів швидкої допомоги, що взяли на себе один з головних ударів російської агресії. Фільм йде 47 хвилин. Подивитися на офіційному сайті Channel 4 його не можна, оскільки канал транслюється тільки для користувачів з Великої Британії.

Кейт Бланшетт активно підтримує Україну у війні з росією. Нещодавно вона сфотографувалася в костюмі кольорів українського прапора. Пізніше цей костюм буде продано з аукціону, а отримані кошти підуть Управлінню Верховного комісара ООН у справах біженців.

 

Автор: Олександр Манченко