Відомі переможці конкурсу "Справжній господар"

26.11.2016 10:00 Суспільство
Фото з соцмереж Фото з соцмереж
Протягом двох місяців у рамках конкурсу "Справжній господар - 2016" на своїх сторінках "СК" розповідав про народних лідерів сільських громад Харківщини - місцевих аграріїв.

Нагадаємо, що кандидатів пропонували самі читачі, тому і переможців визначали вони. Проте ми впевнені, що переможених у цьому конкурсі не може бути, адже кожний аграрій дорогий і улюблений у своєму районі, селі чи селищі. І слід сказати окреме "спасибі" підприємцям, які не тільки успішно будують свій нелегкий бізнес, але підтримують та розвивають населені пункти, у яких проживають та працюють.

Їхня досвідчена рука торкається майже всього. Так, за рахунок аграріїв у селах і селищах ремонтуються дороги, оновлюються дитсадки, школи та лікарні.  Завдяки їхній підтримці діти мають змогу займатися в гуртках і секціях, а люди похилого віку отримують допомогу у вигляді продуктів і коштів.

Саме тому читачі віддано голосували за своїх улюблених господарів - Василя Акулова та Івана Хавелова із Дворічанського району, Олександра Купріянова із Барвінківського та Леоніда Новака із Балаклійського, які, хоч і не стали переможцями конкурсу, але користуються дуже великим авторитетом.

Про це свідчить чимала кількість купонів — більше ніж 200 за кожного — надіслані за ваші кандидатури в редакцію. Крім того, ми маємо велику кількість листів, які відправили до редакції читачі із теплими словами подяки, а також незлічену кількість дзвінків у вашу підтримку.

Те, що ваші односельці і наші читачі висунули вас на конкурс «Справжній господар», говорить про те, що ваші добрі справи не залишаються непоміченими. Ви не просто надаєте допомогу громадам - ви даруєте їм радість, надію та віру у майбутнє. Люди вас знають, вірять та говорять чудові слова вдячності.  
Ми впевнені, що на Харківщині багато справжніх господарів, які з різних причин не взяли участь у нашому конкурсі, який, до речі, проводиться перший рік. Але ми віримо, що ви також турбуєтесь про рідну сторону, підтримуєте соціальну сферу села та дбаєте про добробут слобожанського краю.

Та, хоч в нашому конкурсі не може бути тих, хто програв, але, як і обіцяли, лідерів "СК" визначив.

За підрахунками голосів у впевнених лідерах опинилися відразу три господарі.
Саме за них віддали максимальну кількість голосів наші читачі. А оскільки розрив у підрахунках був мінімальним, редакція вирішила, що переможців буде кілька.

Це - Олександр Колісник із Нововодолазького району, Віктор Бєлінський із Золочівського та Іван Глянь із Зачепилівського району. Вітаємо переможців!

Також серед запропонованих читачами господарів, виявилася людина, яка набрала рекордну кількість голосів - а саме 3 444 купони.
Тому абсолютним рекордсменом та володарем гран-прі конкурсу стає Анатолій Головко, аграрій із Куп'янщини.

Подробиці читайте тут.

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта