Військові навчають тендітних харків’янок битися

10.08.2015 15:25 Суспільство
Фото з соцмережи Фото з соцмережи
У Харкові кожні вихідні бійці «Східного корпусу» навчатимуть жінок самообороні.

Перше заняття відбулося вчора, близько 40 дівчат опановували прийоми самозахисту. Розпочали з теорії, виявляється, що головна жіноча зброя — це її голос. Інструктори пояснили, як треба правильно розмовляти в екстремальних ситуаціях, як використовувати свій переляк на свою ж користь та інших цікавих речей.

Після короткої теорії, розпочалося найцікавіше — практика. Всі прийоми були прості та ефективні. Тож дівчата все засвоювали з першого разу.

А потім було спілкування з жінкою, яка на свої очі бачила, що таке війна. Боєць роти спецпризначення МВС «Східний корпус» Олена Яцина дала рекомендації, як поводитися в колективі чоловіків та під час екстремальних ситуацій.

Наступне заняття відбудеться у неділю, група зустрічається о 13.30 на виході зі ст. м. "Академіка Павлова", біля виставкового центру Радмір Експохол.

Вже є й перші відгуки. «Подзвонив батько 17-річної дівчини, що відвідала наш тренінг, дуже дякував. Наступного року дівчина хоче стати поліцейським і за рік сподівається отримати в нас необхідну підготовку», - пише на своїй сторінці в ФБ боєць «Східного корпусу» Олег Ширяєв.

Юлія Міронюк

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта