Визначилися переможці конкурсу дитячого малюнка "Новорічна казка"

28.12.2015 08:56 Суспільство
Імена переможців конкурсу «Новорічна казка» будуть названі в ході урочистого нагородження, яке відбудеться 28 грудня 2015 року в галереї «АВЕК», вул. Сумська, 70.

Про це повідомив голова журі конкурсу Андрій Колос.

Переможців визначено за такими групами: 1 група - учасники до 8 років і 2 група - учасники до 14 років. Також особливо відзначені роботи в кількох номінаціях: «Наймолодший учасник», «Дружна сім'я», «Рука майстра», «Оригінальне творче рішення», «Глядацькі симпатії».

При підведенні підсумків конкурсу члени журі звертали увагу, насамперед, на творчий підхід до ідеї, незвичайність втілення і, звичайно, яскравість роботи художника.

Нагадаємо, конкурс проводився з ініціативи Голови Правління ПАТ «Концерн АВЕК і Ко» Андрія Колоса, за підтримки керівництва ТЦ «Барабашово» і редакції газети «НЕП». Спочатку конкурс був орієнтований на дітей підприємців ТЦ «Барабашово» і співробітників ГК АВЕК. Однак високий інтерес до конкурсу серед дітей шкільного віку розширив масштаби заходу до загальноміського. Всього було подано понад 170 робіт більш ніж 150 учасників. Особливо відзначимо, що наймолодшому учаснику конкурсу немає ще й 1,5 року. Крім нагородження переможців журі прийняло рішення відзначити всіх учасників солодкими призами і сюрпризами.

«Ці малюнки унікальні. Яскраві фарби, несподівані рішення. Але найголовніше - дитяча безпосередність і чистота. У кожному штриху, в кожній лінії ми бачимо щирість. Так, звичайно, багатьом допомагали батьки. Але це особливо цінно, адже саме через спільну творчість з дітьми можна отримати той нерозривний зв'язок, який буде об'єднувати сім'ю, робити нас ближчими і добрішими. Сімейні цінності, соціальна відповідальність, увага до дітей та їх батьків - ось що завжди відрізняло Концерн АВЕК. Мені приємно, що конкурс «Новорічна казка» занурив у світ чарівництва як наймолодших учасників, так і нас, дорослих», - прокоментував результати конкурсу Андрій Колос.

Микола Мірошник

Автор: Администратор сайта