Волонтерів Харківщини нагородили відзнаками. Список

01.12.2017 11:00 Суспільство
Фото: kharkivoda.gov.ua Фото: kharkivoda.gov.ua
Напередодні Міжнародного дня волонтерів державні нагороди, а ще відзнаки Харківської облдержадміністрації отримали найактивніші харківські учасники цього руху.

30 листопада під час урочистостей голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична передала тридцятьом волонтерам Харківщини  державні нагороди, відзнаки Президента України «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» та подяки голови ХОДА.

Зокрема, медаллю «За працю і звитягу» нагороджені Ганна Дульфан та Віктор Степанов.

Харківські волонтери реалізують багато різноманітних проектів. Не лише тих, що пов’язані з допомогою ветеранам та воїнам АТО, сім’ям загиблих та переселенцям, але й у сфері впровадження інклюзивної освіти, розбудові туризму, зміцненні інфраструктури тощо.

Керівник ГО «Всеукраїнське об'єднання рідних зниклих безвісти та загиблих захисників України» Марина Полякова відзначила, що волонтерська допомога бійцям АТО та їх родинам є надзвичайно актуальною сьогодні. Вона також відзначила суттєві позитивні зміни в наданні державної допомоги учасникам АТО та їх родинам.

Довідково. Міжнародний день волонтерів  — один з міжнародних днів ООН, на честь осіб, що займаються волонтерством.  Установлений у 1985-му році на 40-й сесії ООН. Відзначається щорічно 5 грудня.

Читайте також: У будинку дитини збирають гроші на мікроавтобус. Фото