Харківські газовики влаштують свято для клієнтів

Promo
20.12.2018 11:36 Суспільство
Харківські газовики традиційно проведуть День клієнта та відзначать подарунками споживачів.

Святкові заходи для споживачів тривають з 17 по 21 грудня. Узяти участь у заходах зможуть всі користувачі палива, які протягом святкового тижня завітають до центрів обслуговування у Харкові та Чугуєві. 

На клієнтів ПАТ «Харківгаз» та ПАТ «Харківміськгаз» чекають розіграші подарунків та призи. На кожного споживача, який зареєструє Особистий кабінет на сайті 104.ua під час візиту в центр обслуговування, очікує новорічний подарунок: фірмова чашка або ялинкова прикраса. Подарунки
також отримають відповідальні користувачі блакитним паливом, які не мають боргів за газ.

Сувенірну продукцію та солодкі подарунки також зможуть отримати наймолодші клієнти газових компаній.

— Приємні сувеніри гарантовано чекають кожну малечу, яка відвідає центр обслуговування разом з батьками. Солодкі подарунки за творче висвітлення у віршах або малюнку теми користі блакитного палива заплановані на 20 грудня, — розповіла начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Харківгаз» Ірина Манько.

У Харкові та області сучасними сервісами газових компаній для вирішення питань користується понад 80 % споживачів. Більше 250 000 мешканців регіону зареєстрували Особисті кабінети на сайті 104.ua та отримали можливість в будь-який час контролювати свої рахунки за газ. Більше
400 000 консультацій з газових питань мешканці регіону отримали у фахівців центрів обслуговування клієнтів.

— Протягом останнього року помітно збільшилась популярність онлайн-сервісів компанії. Щомісячно понад тисячу споживачів газу долучається до використання інформаційної платформи — Особистий кабінет. Ми вдячні за підтримку та довіру кожному клієнту, — повідомила начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Харківміськгаз» Світлана Андреєва.

Читайте також: Нового керівника аудиторської служби призначили на Харківщині