Як легко та із задоволенням подорожувати Україною

Promo
06.07.2020 12:45 Суспільство
Фото: golos.ua Фото: golos.ua
Авіаперельоти – це не тільки в Туреччину і Єгипет, Чорногорію або Грецію. Подорожувати Україною – теж дуже цікаво, до того ж і комфортно, адже це можна робити літаком.

Коронавірусна плутанина зробила міжнародний туризм справою захоплюючою, але авантюрною: ситуація у світі змінюється постійно, а значить, правила в’їзду і виїзду – теж. Але відпустку ніхто не відміняв, особливо, якщо зважити на те, наскільки нервовою і неспокійною була весна цього року. Подорожуючи Україною, можна побачити теж багато цікавого і відпочити аж ніяк не гірше. А для тих, хто не любить довгу дорогу, повідомляємо: останніми роками у нас дуже інтенсивно розвивалася мережа внутрішніх авіаперельотів, і зараз є можливість знайти дешеів авіаквитки. Шукаємо їх на  авиабилеты avia.tickets.ua  - тут вони можуть бути дешевші, ніж залізничні.

Відпочинок на всі смаки

Хочете на море? Берете квиток на літак; година перельоту – і ви в Одесі. І от уже біля ваших ніг лащиться таке синє Чорне море, пронизливо кричать чайки, а місто привітно відкриває назустріч вам свої вулиці, закутані в тінь платанів; Приморським бульваром фланірують відпочивальники, змагаючись кольором засмаги, а гіди навперебій зазивають на екскурсії. Набридло валятися на пляжі – можна відправитися в загадкову Акерманську фортецю або в «українську Венецію» – Вилкове.

Хочете в гори? Летіть в Івано-Франківськ, потім годину-півтори автобусом, і от вони – смереки, гірські вершини, швидкі прохолодні річки, безліч грибів і ягід.

Хочете європейського шарму, витонченої архітектури і всіляких ласощів? Півтори години – і ви у Львові, місті з ароматом кави, вузьких вуличок і неповторного колориту.

Віддаєте перевагу СПА-курортам? Відправляйтеся на Закарпаття: релакс у термальних джерелах там можна поєднувати з дегустацією сиру та вина.

Як почати відпочивати вже в літаку

Фото: biletik.aero

Щоб вийти з літака сповненими сил і готовими до відпускних пригод, скористайтеся нашими порадами:

1. Одягніть зручний одяг та взуття: звичайно, льотні відстані в Україні невеликі, але тиск все одно змінюється, і тіло може набрякати.
2. Перед дорогою не пийте каву і алкоголь: у польоті організм швидко зневоднюється, а ці напої ще більше його «сушать». Найкраще – це звичайна питна вода.
3. Не схрещуйте ноги і по можливості намагайтеся відкинути спинку крісла, попередньо попередивши тих, хто сидить позаду.
4. Відмовтеся від ситного обіду мінімум за 2 години до польоту.
5. Візьміть беруші (протишумові навушники) – раптом вам попадуться сусіди з дитиною.
7. Якщо у вас нежить – скористайтеся судинозвужувальними краплями.
8. Не направляйте повітря з кондиціонера прямо на обличчя і скористайтеся зволожувальним кремом.

Удалого польоту, цікавих вражень та приємного відпочинку!