Як на Новий рік працюватиме харківське метро

26.12.2013 08:05 Суспільство
http://www.oplot.info/ http://www.oplot.info/
Метро, наземний електротранспорт і автобуси в ніч з 31 грудня на 1 січня перевозитимуть пасажирів до 3:00.

Про це повідомив Харківський міський голова Геннадій Кернес.

- Святкування на площі Свободи біля головної харківської ялинки, в парку Горького та інших місцях затягнеться глибоко за північ, і ми повинні забезпечити можливість людям добратися додому у всіх напрямках. Метрополітен і наземний електротранспорт готовий, як і в минулі роки, працювати до ранку. Головне, щоб харків'яни дізналися про це заздалегідь і могли з урахуванням цього будувати новорічні плани, - сказав Геннадій Кернес.

Також у новорічну ніч буде тимчасово закрито рух транспорту по пл. Свободи і продовжено роботу міського пасажирського транспорту. Як повідомили в Департаменті транспорту, це пов'язано з проведенням на площі святкових заходів, присвячених зустрічі Нового року.

Так, з 21:00 31 грудня до завершення святкових заходів 1 січня заборонено рух транспорту по пл. Свободи, на ділянці від вул. Сумської до спуску Пасіонарії, а також по вул. Трінклера і пр. Леніна - на ділянці від пр. Правди до пл. Свободи.

У цей час тролейбус №18 курсуватиме таким чином: Лікарня швидкої допомоги - вул. Балакірєва - вул. Дерев'янка - пр. Леніна - ст. м. «Наукова».

На цей період зміниться шлях прямування автобусів, що проходять по пл. Свободи, які будуть об'їжджати площу таким чином: №88е, 217е, 20е, 119е: вул. Сумська - пр. Правди і далі за маршрутом;

№33е, 215е, 44 кінцеву зупинку будут робити на зупинці «Ст. м. «Наукова»;

№245е, 270е, 97е: узвіз Пасіонарії - пр. Правди - пр. Леніна - ст.м. «Наукова»;

№65е, 296е: вул. Сумська - пр. Правди - пр. Леніна - ст.м. «Наукова».

Трамваї і тролейбуси від станцій метрополітену за основними напрямками працюватимуть до 04:00 1 січня.

Автор: Администратор сайта