Як знайти легальну роботу в Європі без посередників

Promo
23.12.2019 10:00 Суспільство
Шукаючи роботу за кордоном, українці часто переплачують кадровим агентствам. Хоча можна вийти на прямого роботодавця та працевлаштуватися без посередників.

Знайти легальну роботу в Європі швидко і зручно і при цьому не витрачати кошти на послуги кадрових агентств допомагає портал razem.work. Це популярний ресурс, який допомагає знайти українцям роботу в Європі без участі посередників. Особливість порталу в тому, що всі вакансії абсолютно безкоштовні. Крім того, шукати роботу тут безпечно, адже всі роботодавці перевірені.
Наразі на сайті розміщені вакансії від 2000 польських кадрових агентств і роботодавців. А в майбутньому до порталу планують приєднати й інші країни Європи.

Аби робота за кордоном стала доступною, треба зареєструватися на сайті й заповнити анкету. А далі можна піти двома шляхами: або чекати запрошення від роботодавця, або самому переглядати цікаві вакансії та надсилати резюме за обраними вакансіями. Вести перемовини із роботодавцем можна напряму на сайті або через онлайн-месенджери (Viber, WhatsApp, Telegram), які стануть доступними після запрошення на вакансію.

Роботодавець допоможе правильно оформити виїзд за кордон у короткий строк. Коли ж ви домовились про працевлаштування, залишається зібрати документи й поїхати на роботу.
Користуватися порталом просто і зручно. Усі вакансії розбиті за розділами. Тут є великий вибір вакансій для чоловіків і для жінок, для осіб без досвіду роботи, для сімейних пар, для тих, хто не знає польської мови, вакансії з житлом і з харчуванням. Можна передивлятися вакансії у популярних сферах (готельно-ресторанна галузь, перевезення, будівництво та ін.) або шукати роботу серед популярних спеціальностей (няні, різноробочі, будівельники та ін.).

Крім того, можна підписатись на чат-боти razem.work та отримувати підбірку нових актуальних вакансій.

Наразі на сайті про пошук роботи в Польщі розміщено більше 500 гарячих оголошень. Порталом вже скористались більше 25 000 українських робітників. З них більше тисячі знайшли роботу.