Жителі сіл на Харківщині залишаються без електрики шостий день (Оновлюється)

07.12.2015 08:55 Суспільство
Непроста ситуація склалася у Вовчанському районі Харківської області.

 Мешканці кількох сіл (Рубіжне, Верхній Салтів, Графське) буквально відрізані від цивілізації - електрики немає з 2-го грудня, транспортне сполучення також ускладнено, а в деяких населених пунктах зовсім відсутнє.

За словами Олени, місцевої жительки села у Вовчанському районі, під час бурі, яка обрушилася на Харківську область в ніч з 1 на 2 грудня, ймовірно, були пошкоджені вежі мобільного зв'язку, в результаті чого, мобільний зв'язок був відсутній майже три дні. Лише вранці в суботу, 5 грудня, мобільний зв'язок запрацював, але скористатися ним можливості немає, так як мобільні телефони у всіх місцевих жителів розряджені.

У грудні харків'янам відключатимуть електрику. Список адрес

Як розповів Михайло, мешканець села Графське, Вовчанського району, на вулицях, села є повалення стовпи, дроти лежать на землі. Поки ремонтні бригади не дісталися до населеного пункту. Але є надія, що протягом двох днів ситуація зміниться.

Станом на ранок 7 грудня, деякі населені пункти Вовчанського району залишаються без електрики.

Аналогічна ситуація склалася і в Циркунах, Харківського району. За словами місцевих жителів, в селі немає світла вже п'яту добу. Як розповіли жителі села, в місцевих магазинах закінчуються свічки. Також місцеві жителі скаржаться на те, що на сьогоднішній день відсутне підвезення ПММ для генераторів.

У Пономаренківської сільській раді, Харківського району розповіли, що в кількох селах також, з 2 грудня, відсутня електрика.

Так, у сільській раді розповіли, що в селах Пономаренки і Борова залишаються без електрики. Але буквально сьогодні прибули ремонтні бригади, роботи з усунення наслідків буревію проводяться.
У селі Хроли електрика сьогодні дня є поки на єдиній вулиці - Польовий.

Сама Пономаренківська сільська рада відсьогодні вже підключена до електромережі.

Микола Мірошник

Автор: Администратор сайта