Зіркове журі визначатиме найталановитіших телевізійників у Харкові

22.09.2016 07:30 Суспільство
http://www.oblrada.kharkov.ua http://www.oblrada.kharkov.ua
21 вересня стартував VIII Міжнародний дитячий телевізійний фестиваль «Дитятко», зібравши у Харкові майже двісті учасників.

Цього разу до фінального туру потрапили 117 робіт з 33 країн світу, серед них роботи 46 дитячих телестудій з 20 областей України.

Протягом чотирьох денного свята учасників фестивалю очікують яскраві та насичені дні, наповнені творчими зустрічами, тренінгами, презентаціями, переглядом та обговоренням конкурсних робіт, цікавим дозвіллям та спілкуванням з дітьми, що створюють теле- та радіо продукцію в інших регіонах.

А визначати переможців буде зіркове журі. Цього року журі фестивалю - це міжнародна команда фахівців з п’яти країн – України, Білорусі, Ірану, Японії та Нідерландів.

До складу ввійшли відомий експерт з засобів масової інформації, журналіст та ведучий Андрій Куликов, білоруський режисер Наталія Морозова, випускаючий редактор програми "Орел і решка", "Орел і решка. Шопінг", актор скетчкому "Країна У" Дар'я Кобякова.

А також директор Міжнародного дитячого кінофестивалю KINEKO,  член CIFEJ Мітсуо Тахіра, режисер, автор документальних фільмів, викладач Сергія Буковський, директор Cinekid, член CIFEJ Саннетт Найе та генеральний секретар CIFEJ Мохсен Чініфороушен.

Переможців оголосять 24 вересня о 15.00 у кінотеатрі імені Олександра Довженка (м. Харків, вул. 23 Серпня, 61).

Олександр Ушаков

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта