Сергій Чернов: Будемо підтримувати кандидатуру Артура Товмасяна на посаду голови Харківської облради

11.12.2020 09:49 Вибори
Про це чинний голова Харківської обласної ради Сергій Чернов заявив 11 грудня, перед початком першої сесії нового складу.

"Фракція політичної партії «Успішний Харків» прийняла таке рішення, і ми будемо підтримувати кандидатуру на посаду Харківської обласної ради Артура Товмасяна", – повідомив в інтерв’ю кореспонденту МГ «Об’єктив».

За його словами, це абсолютно нормальна ситуація, і сьогодні кожен зі 120 депутатів Харківської обласної ради може бути головою обласної ради.

"Тому я командна людина, і завжди підтримував рішення тієї команди, в якій я працюю", – додав Сергій Чернов. 

Інформацію про те, що Сергій Чернов знімає свою кандидатуру, повідомив секретар Харківської міської ради Ігор Терехов в ефірі Суспільного увечері 10 грудня.

За його словами, Сергій Чернов вирішив зняти свою кандидатуру на посаду голови Харківської облради, яку він очолював з 2008 року. Нагадаємо, раніше «Блок Кернеса – Успішний Харків!» одноголосно підтримав кандидатуру Сергія Чернова на цю посаду.

Як повідомив секретар Харківської міської ради, вчора, 10 грудня, на зборах фракції було вирішено, що представники партії в облраді підтримуватимуть кандидата від «Слуги народу» Артура Товмасяна.

Читайте також: Хто очолив нові райради Харківської області

Трансляцію сесії дивіться на нашій сторінці в Facebook за посиланням