На Красноградщині обрали голову районної ради

15.12.2020 10:43 Вибори
Фото: Фейсбук/Liliya Popova Фото: Фейсбук/Liliya Popova
Перша сесія Красноградської райради VIII скликання відбулася 14 грудня.

Новообраний депутатський корпус Красногрдаської районної ради вперше зібрався в сесійній залі. Після того, як голова районної ТВК оголосила результати виборів, 38 депутатів вступили у свої повноваження.

Найбільше мандатів у Красноградській райраді має «Блок Кернеса – Успішний Харків!» – 11 депутатів. ОПЗЖ має 10 своїх представників, «Блок Світличної «Разом!» – 7, «Слуга Народу» – 6, ВО «Батьківщина» – 4.

Читайте також: Хто очолив нові райради Харківської області

На посаду голови Красноградської районної ради було висунуто лише одного претендента – діючого її очільника Володимира Птишника («Блок Кернеса –Успішний Харків!»). За результатами таємного голосування його кандидатуру підтримали 30 депутатів. Один бюлетень лічильна комісія визнала недійсним. Ще сім депутатів не голосували.

Новообраний голова Володимир Птишник наголосив, що серед його пріоритетних завдань – підвищення рівня медицини та рівня ЖКГ у великому Красноградському районі.

Нагадаємо, до укрупненого Красноградського району увійшли: Красноградський, Сахновщинський, Зачепилівський та Кегичівський райони.

Читайте також: Голова Харківської обласної ради: пост здав – пост прийняв

Автор: Андрій Соха