Три виборчі дільниці на Харківщині відкрилися із запізненням

25.10.2020 08:53 Вибори
Фото: СК Фото: СК
Останньою запрацювала виборча дільниця у Дергачівському районі.

Дві виборчі дільниці в Ізюмському районі області не відкрилися вчасно у зв’язку з відсутністю бюлетенів для голосування за кандидатів у депутати Ізюмської міської ради. Вказана подія зареєстрована в Єдиному обліку Ізюмського відділу поліції. Станом на 08:10 зазначені дільниці вже розпочали свою діяльність відразу після отримання бюлетенів. Про це повідомляють у Національній поліції Харківської області.

Через те, що не могли відкрити сейф з бюлетенями, із запізненням розпочала свою роботу виборча дільниця у Дергачівському районі. Станом на 8:30 виборчий процес здійснюється в усіх 1664 дільницях міста Харкова та області.

Читайте також: Як заповнювати новий бюлетень на виборах — Фото, Відео

Загалом для забезпечення охорони публічного порядку на виборчих дільницях та в місцях розташування територіальних виборчих комісій залучено близько 6 тисяч правоохоронців, близько 1,2 тисячі працівників задіяні на патрулювання.

Окрім забезпечення публічного порядку, на органи внутрішніх справ покладається охорона виборчих бюлетенів та іншої виборчої документації у приміщеннях виборчих комісій та під час їх перевезення членами виборчих комісій.

Автор: Савелій Мякушко