Бюджет Харківщини переглянуть. Кому виділять більше, а хто залишиться без фінансування

16.09.2014 06:00 Влада
http://dumskaya.net http://dumskaya.net

Профільна комісія депутатів пропонує збільшити фінансування будинків-інтернатів, переглянути бюджет на ремонт доріг, виділити гроші військоматам і на вибори.

У ході засідання постійної комісії обласної ради з питань соціально-економічного розвитку регіону інвестицій, міжнародного та міжрегіонального співробітництва депутати розглянули перелік запланованих змін до обласного бюджету.

За рахунок трансфертів з держбюджету збільшується обсяг субвенції на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів на суму 128,7 тис. грн.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів області передбачається субвенція на здійснення заходів з енергозбереження у розмірі 31,7 млн грн.

З обласного бюджету заплановане виділення 2,4 млн грн. Харківському обласному військовому комісаріату на виконання заходів по допризивній підготовці, військово-патріотичному вихованню молоді та призову громадян на строкову військову службу.

На утримання та реконструкцію автомобільних доріг виділятиметься 8,3 млн грн; місцевим бюджетам області на капітальний ремонт вулично-дорожньої мережі спрямовуватиметься 4 млн грн.

Також, з-поміж основних змін до бюджету:  виділення 1,4 млн грн на утримання підопічних будинків-інтернатів для літніх людей та інвалідів; погашення кредиторської заборгованості в сумі 1,8 млн грн.

В рамках перерозподілу коштів  в межах затвердженого обсягу майже на 3 млн грн збільшаться асигнування на будинки-інтернати та інші установи соціальної сфери.

Крім того, низка змін до бюджету стосуватиметься додаткового фінансування закладів освіти та культури.

Члени постійної комісії погодили запропоновані зміни та рекомендували винести їх на розгляд всього депутатського корпусу 25 вересня.

Автор: Администратор сайта