Депутати внесли масштабні зміни до обласного бюджету

23.06.2016 07:55 Влада
Фото: Тетяна Василець Фото: Тетяна Василець
Зробили це завдяки прийнятим державним субвенціям.

Про основні зміни до обласного бюджету під час пленарного засідання V сесії 23 червня розповів директор Департаменту фінансів ХОДА Сергій Овсянніков.

Так, зросли обсяги освітньої  на 1 006,2 тис. грн та медичної - на 3 661,5 тис. грн субвенцій з державного бюджету.

Збільшений на 5 393,0 тис. грн обсяг субвенції на виплату допомоги сім'ям з дітьми, малозабезпеченим сім'ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам та ін. Кошти субвенції розподіляються між районами та містами області.

А ще з’явилися додаткові гроші на надання пільг та житлових субсидій населенню на оплату «комуналки» -  на 338 606,5 тис. грн.  Кошти субвенції розподіляються та перерозподіляються між районами та містами області.

Депутати облради звернулися до міністрів заради добровольців АТО 

 За рахунок субвенції з місцевих бюджетів області по Департаменту капітального будівництва передбачаються видатки для проведення співфінансування з обласного бюджету по об’єктах соціально-економічного значення, які у 2016 році фінансуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку в сумі 3 036,346 тис. грн.

Так, зокрема, гроші виділили з районного бюджету Вовчанського району на реконструкцію дитячого садка, із районного бюджету Шевченківського району на будівництво водозабірної свердловини в с. Зорянське, із районного бюджету Близнюківського району на  реконструкцію нежитлового приміщення банку для розміщення дошкільного навчального закладу та ін.

Також передбачається субвенція на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів в загальній сумі 662,1 тис. грн в Богодухівському та Лозівському районах. Та 552,9 тис. грн на підготовку і проведення перших виборів депутатів місцевих рад об’єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних та міських у Харківському та Чугуївському районах.

 Більше про зміни до обласного бюджету можна дізнатися за посиланням.


Тетяна Василець

 

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта