Диверсантів та шпигунів зі зброєю затримали на гарячому у Харкові (ФОТО)

24.02.2015 11:24 Влада
фото прес-служби СБУ фото прес-служби СБУ
СБУ проводить зачистку Харкова і регіону від диверсантів і терористів.

Контррозвідкою СБУ попереджено вчинення нових злочинів затриманим в Харківській області громадянином "К" 1971 р. н., який здійснював пошук об'єктів для вчинення диверсій і терористичних актів, а також збирав і передавав за завданням бойовиків в штаб т. зв. "ДНР" інформацію щодо руху та складу військових залізничних ешалонів, що прибували і пересувалися територією Куп’янського і Борівського районів Харківської області.

У нього вилучено гранати РГД-5, осколкові боєприпаси для підствольних гранатометів, патрони 7.62 (240 од.) та 5.45 (390 од.), детонатори.

Безпосередньо у Харкові контррозвідниками затримано громадянина "А", який збирав секретну інформацію про особовий склад та місця дислокації підрозділів "Харків-1" та "Харків-2", задіяних в АТО.

Зрадника, якому інкримінується ст. 111 КК України, схополено під час передачі секретної інформації.

Діяльність затриманих осіб є підтведженням активізації діяльності в Харкові та Харківській області ворожих ДРГ та управління ними російськими спецслужбами. Їхніми діями керувала одна і та ж особа з Бєлгорода.

Служба безпеки України робить все можливе і неможливе для попередження диверсій та терористичних актів і дуже розраховує на допомогу громадян. 

Джерело: SLK
Автор: Администратор сайта